reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

asienka zaglosowane, wlasnie jest tam jakis ranking?
edysiek sliczne te alby ja jeszcze chyba takich nie widzialam, fajnie, ze mialas meza w nocy heh
wika super, ze u Ciebie maz tez bedzie

u mnie nogi kiepsko bardzo, ja niestety mam tak, ze od czasu do czasu robia mi sie nogi cale sine od kolan w dol i nie czuje nog do tego stopnia, ze mam problem zeby chodzic, wtedy tylko silne leki pomagaja, cos sie boje, ze nadchodzi najgorsze, no ale chcialo mi sie szpilek a wszyscy mnie ostrzegali, ze szpilki nie dla mnie :zawstydzona/y: :-(

reklama
witam czytam Was codziennie jednak brak czasu na odp jak chce cos napisac to juz zazwyczaj maly sie budzi a przy nim nie dam rady nawet zdania napisac hehe
Wojtus zaczyna chodzic samodzielnie ale jednak co jakis czas porzadnie sie uderzy takze trzeba go caly czas pilnowac jestem juz wykonczona
zmykam bo wlasnie wrocil z tata z spaceru
milego wekendu

ja sie tylko melduje,poczytam pozniej..maz i dzieciaki jeszcze spia,to korzystam i wpadam do was ;-)
imprezka byla super !!,w domu bylismy o 3 ..:szok:..dzieciaki spiace nie byly,ale juz w taksowce zasypiali..,mnie az tak bardzo kac nie meczy,myslalam ze bedzie gorzej :-D,ale pilam tylko piwa,wiec jest OK..;-)
milej niedzieli ,jak bede miala jeszcze pozniej chwilke to zajrze do was. :tak:

U nas Tymek robi jakieś cyrki od kilku dni, cały dzień je co 2-3 h pod wieczór i nad ranem chciałby co godzinę, nie wiem o co chodzi. Jak już daję mu cyca to po chwili zaczyna cmokać a nie jeść, a jak mu daję smoka to nie chce. Dzisiaj wypróbowaliśmy chusty i zadziałała :-) Zasnął cudnie o 12 i śpi do teraz.
Weekend staramy się wykorzystać na maxa, bo Rafał w domu :-)
Madlen fajnie, że imprezka się udała. A dzieci strasznie wytrzymałe :szok: U nas z mamą zaczyna się dziać to samo... Bliżej jest mój brat z 3 dzieci i nasze są poszkodowane... Nic z tym nie zrobię,le jest mi przykro.
Gwiazdeczka mam nadzieję, że między Tobą i mężem już lepiej ? Teraz jak Wojtuś uczy się chodzić to miejcie oczy dookoła głowy :-):tak:
Martusia o co chodzi z tymi Twoimi nogami ? Jesteś chora na coś ? Bo normalnie po szpilkach takie rzeczy się nie dzieją...
Edysiek chyb rzadko się zdarza, żeby mamy w sprawie alb były jednogłośne :tak: Dobrze, że wam się udało :-)
Wika miłej imprezki !
Liz @ uwielbia przychodzić w najmniej odpowiednim momencie...

Miłej niedzieli !

mama boo maluszek domaga sie widocznie nierozlaczalnosci z Mama heh, a co do nog to tak ja cierpie na ... kurcze nigdy nie pamietam fachowej nazwy :errr: ale ma to zwiazek z zylakami i nie odplywaniem krwi z nog
madlen super ze fajnie bylo na imprezie a dzieciaki faktycznie super wytrzymale

MamaBoo mi tez jest cholernie przykro...,ale co ja moge...:sad:moja mama widzi moje dzieci raz w roku..tylko miesiac..i jeszcze nie ma dla nich czasu...szkoda slow...
a maly Tymek pewnie chce sie poprzytulac do mamusi..;-),jak moje dzieciaki byly malutkie,to dawalam im moja bluzke..troche znoszona,zeby czuly moj zapach..i jak sie w nia wtulily,to zasypialy..:tak:
Martusia a nie ma jakis masci albo tabletek na te twoje nogi..?,wpolczuje,to pewnie szpilek za czesto nie mozesz nosic..?
noo dzieci daly wczoraj rade,ale one z regoly jak gdzies z nimi jestesmy,to dlugo wytrzymuja..mlody kiedys szybko zasypial,ale teraz tez daje rade..wczoraj nie bylo zadnego marudzenia..takze siedzielismy..nawet nie wiem,kiedy zrobila sie 2.30..zadzwonilismy po taxi i nim przyjechala,my zajechalismy,to byla 3..:tak:
Asienka glosowalam dzisiaj,wiec jutro tez przypomnij..,bo jak pisalam wczesniej..pamiec mam dobra,ale krotka ;-)
uciekam suszyc sobie wloski,nim calkiem wyschna..:-)

Ja już nie mam pomysłów... Może z tą bluzką to jest myśl, nie wiem. Z nim jest tak, że np. po pół godzinie od jedzenia jest ryk, szukanie cyca i nie da się go uspokoić przez kilka minut. Potem jak się przytuli i ssie smoka to uda mu się zasnąć. A teraz jadł o 14, o 14.30 ryk i uspakajanie, spacer, o 15.00 znów ryk, zasnął i śpi do teraz, a miał się o 16 na jedzenie budzić... Nie wiem o co chodzi. Tak fajnie jadł co 2 h, a dzisiaj to już w ogóle cały dzień je strasznie nieregularnie... Ja nerwowa, on też i koło się zamyka...

Witajcie Dziewczyny!:-)
My po niedzielnym spacerku i wyprawie na lumpki.;-) Niestety kolejny raz nie kupilam kombinezoniku ani kurteczki zimowej. Bo albo byly za male, albo za duze.... albo zbyt cienkie.:baffled:
martusia - co do rankingu, to niestety nie orientuje sie.:-)
gwiazdeczka - fajnie, ze maluch poznaje swiat, lecz niestety wiaze sie to z ciagla kontrola jego poczynań!:-) najwazniejsze, ze zdrowo sie rozwija i ma ciekawosc swiata:tak:
madlen - super, ze imprezka sie udala!;-)
mamaBoo - a moze Tymus ma kolki? Bo moj podobnie reagowal po jedzeniu. Nos, nos go jak najczesciej w chuscie, to go uspokoi. bedzie czul sie bezpieczny przy swojej mamusi!:-)

mama boo ja tez polecam noszenie w chuscie Ty bedziesz mogla duzo rzeczy robic, a malutki na pewno bedzie zadowolony

co do moich nog to moge wziasc leki, ale ja tak bardzo nie lubie chodzic do lekarza ibrac lekow, ze zawsze bronie sie rekami i nogami do ostatniej chwili, tak samo z zebem,ktory znow mnie boli eh, myje zeby pasta na przeczulice to bardzo pomaga

reklama
witam wieczorkiem,teraz mam chwile spokoju..
jutro smyki maja wolne,ale popoludniu ide z nimi do dentysty,a przy okazji moze skocze do siebie i tez sie umowie,niech mi zrobia przeglad,czy wsio OK ;-)
Martusia ja tez nie lubie faszerowac siebie czy dzieci lekami,ale czasami trzeba..
Asienka zazwyczaj tak jest,ze jak zcegos szukamy,to nie ma,a znajdzie sie,jak juz niepotrzebujemy..,obys jednak znalazla ten kombinezon bo do zimy juz duzo nie zostalo..
MamaBoo a moze Tymus jest glodny??,albo zwyczajnie chce sie do mamusi wtulic..normalne u takich malych szkrabikow..,czuja sie wtedy bezpieczne...;-)

Do góry