reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Hejka
Ja tez jestem taka ze jak mnie natchnie to sama robie przemeblowanie:D i uwielbiam zmiany;-)

Troche dennie sie czuje;/ niewiem chyba przez cisnienie ponoć biomet niekorzystny dzis ;/
Ide na dwór z chłopakami, a co tam, poki nie pada trzeba skorzystac :p

Witajcie poniedzialkowo! :-)
U nas dzisiaj pochmurno i smetnie na dworzu. Polatalam troche przedpoludniem po lumpkach. Obecnie poszukuje uzywanego kombinezoniku w rozmiarze 92/98, ale niestety nic ciekawego nie bylo. Do zimy jeszcze czas, wiec mam nadzieje, ze cos tam wychacze firmowego.;-)
Zaliczylismy rowniez pediatre. maly od kilku dni wieczorem oraz w nocy wymiotuje zaraz po wypiciu mleczka. Kurde no... Podobno to dlatego, ze pije w pozycji lezacej. Hm... no nie wiem. Malz ma chyba jelitowke, bo wymiotowal wczoraj, a mi zbiera sie na pawia.
Ponadto dzisiaj trasznie chce mi sie paciu. Co za dzien...:baffled:

asienka ja tez poluje na zimowe ciuszki heh,ale dzis rano nie dalam rady isc, a po poludniu juz nic nie bylo :( co do biegunek to dzis rozmawialam z kuzynka chyba panuja biegunki bo ona tez ma

u nas tez pogoda blee, typowo jesienna, no i jeszcze @ w pelni

trzymajcie sie jakos cieplutko mimo jesieni za oknem

Witam, ja na chwilunię. Może wieczorkiem zajrzę. Wczoraj wariacki dzień, bo od razu po pracy pojechalam na zakupy, a przy okazji zrobilam Angeli niespodzianke i poszłyśmy do kina na Króla lwa w 3D. Córcia szczęśliwa, tylko ja się poryczałam w kinie
b005.gif

Wróciłysmy późno, więc szybkie kąpanie i jeszcze czytanka. A dzisiaj spotkanie dla dzieci pierwszokomunijnych.

Hejka.
Kurcze ale mało piszecie;P
MArtusia to sie ciesz kurcze ze masz @, ja jak @ sie zaczela i zaczelam brac tabsy tak plamie juz 12 dni :( wkurrza mnie to okropnie ale mam tez nadzieje ze przejdzie:( ehhh
Ciekawe jak tam MamaBoo:tak:

Ide zaraz krupnik zrobie;]

reklama
Do góry