reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Na zwolnienie nie chcę iść, bo to nie w moim stylu, takie trochę nie fair to jest. Chcę iść na wychowawczy, ale różnica pomiędzy tym co dostanę z MOPS-u a wypłatą (też z MOPS-u - he he he)to 1000 zł ...
Nie wiem jak to będzie... Jestem zatrudniona w dwóch działach w każdy 1/2 etatu, i w jednym z działów zmieniła mi się kierowniczka na taką s*** wredną, z którą mam na pieńku. Nie chcę też zostawiać Tymka z teściową, bo ona jest nieobliczalna !!! Ostatnio po kryjomu mu dała mandarynkę do skosztowania... I powiedziała nam o tym po kilku dniach. Myślałam o tym, żeby się zaopiekować jakimś dzieckiem u siebie w domu, i tak byłby to okres wiosna-lato więc większość dnia na dworze a i tak mam Tymka do opieki i karmienia... Nie wiem.. Łapię się czego mogę...
Ale smęcę ...

Wika, ale się cieszę, że maluszek się świetnie rozwija. To już 16 tydzień, niesamowite ! To super, że nie przytyłaś :-)

Asieńka WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO dla Ksawerego
przyłączam się
Martusia rozumiem.... trzymam kciuki by bylo jak Ty tego chcesz... :*
Kogo teraz stac jest na dziecko ehhhh ;/
fakt;/

Martusia ja miałam już od dawna problemy z nerkami, w ciąży powróciły problemy - miałam zastój w prawej, ale bez dolegliwości, a teraz mnie zaczynają boleć i boję się, że zastój się powiększył... Ja dzisiaj dostałam @ :baffled: Miałam nadzieję, że przy karmieniu nie będę miała, a już dwa miesiące po porodzie dostałam pierwszą :-/ Mam nadzieję, że i u Ciebie będzie !
Liz zdrówka dla Was ! Pokaż te kalendarze, bo jestem ciekawa jak wyszły :-)

A mnie psychika siada na myśl, że mam wracać do pracy... Nie wiem co to będzie. Dzisiaj z Ry rozmawiałam i się popłakałam.
ja @ po 15miesiącach po porodzie dostałam

a na miesiąc na opiekę nie mogłabyś iść? to zawsze miesiąc dłużej z Tymkiem W DOMU??

Wcięło mo posta :wściekła/y::angry::crazy:

Liza super kalendarz :-)
Mama Boo nie martw się, na pewno uda się znaleźć jakieś dobre rozwiązanie.
Wika to super, że dzidzia zdrowo rośnie.

Ja ostatnio nie mam na nic czasu, Angela w domu to i cały harmonogram mam zaburzony ;-)
Wczoraj byłam z dziewczynami na sankach, nawet sama sobie pozjeżdżałam z górki :-p
A jeszcze wczoraj był u nas ksiądz po kolędzie.

Muszę iść zaraz do sklepu ale mi się nie chce :eek:

wika super że dzidzia zdrowa;-) dziwne że nie przytyłaś ale nie martw sie później nadrobisz:-D;-)a jak Igor reaguje na coraz większy brzuszek mamusi?
mama Boo współczuje sytuacji

a u nas w nocy napadało znowu troche śniegu i już ciapa jest bo +1:confused2:

witam dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ostatnio zadko bywam na necie a jak wejde to sporo watków do odwiedzenia poczytam i zazwyczja nie zdarze juz nic napisac bo mały wstaje badz wieczorem maz marudzi. u nas aktualnie wszystko dobrze miałam po swietach ciezki okres ale było mineło i mam nadzieje ze juz nie wróci. pozdrawiam was wszystkie i wasze dzieciaczki

Hej, lekarka kazała dalej brać furagin, ale większych powodów do niepokoju nie ma.
Wściekła jestem tak na Ry, że jak wychodził z domu i powiedział, że zadzwoni to mu powiedziałam, że dla niego mój telefon jest wyłączony. Teraz czekam aż dzieciaki zasną - posiedziały dzisiaj ze mną dłużej i pozumbuję to wyrzucę z siebie tą złość przynajmniej...
Jeszcze mam tak bolesną @ jak nigdy nie miałam :-( No-spa nie pomogła, dopiero po drzemce z Tymkiem jakoś samo przeszło.
Gwiazdeczka to dobrze, że u was lepiej. Odzywaj się częściej.
Aguska u nas już też ciapa a tak ładnie było...
Edysiek też ostatnio zjeżdżałam z Oskarem :-D
Julita, ale jak na opiekę ? L4 ?

reklama
Do góry