reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode Żonki :D

reklama
Martusia ja miałam już od dawna problemy z nerkami, w ciąży powróciły problemy - miałam zastój w prawej, ale bez dolegliwości, a teraz mnie zaczynają boleć i boję się, że zastój się powiększył... Ja dzisiaj dostałam @ :baffled: Miałam nadzieję, że przy karmieniu nie będę miała, a już dwa miesiące po porodzie dostałam pierwszą :-/ Mam nadzieję, że i u Ciebie będzie !
Liz zdrówka dla Was ! Pokaż te kalendarze, bo jestem ciekawa jak wyszły :-)

A mnie psychika siada na myśl, że mam wracać do pracy... Nie wiem co to będzie. Dzisiaj z Ry rozmawiałam i się popłakałam.

MamaBoo udalo sie :)

Ja tez czekam na wiesci martusia

Fotki dzieciaków na galeriee wrzuce zimowe

Załączniki

• kalendarz m.jpg
    kalendarz m.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Liza piękny :-) Bałam się, że kolory źle dobrałam, ale jestem zadowolona. Mam nadzieję, że ty też ? ;-)

Na USG nie wyszedł żaden zastój (tyle dobrze), ale w moczu są jakieś azotyny, które niby świadczą o bakteriach. Zobaczymy co lekarka na to jutro powie...

reklama
Liza, świetny kalendarz... na drugi rok skuszę sie na taki :)
Mama Boo powodzenia u lekarza :) a propo powrotu do pracy, nie możesz iść na wychowawczy?? Albo pociągną trochę zwolnieniami lekarskimi???
A ja miałam dzisaij wizytę i czujemy się świetnie. Brzdąc fika jak szalony, ssie kciuka i rozwija się bardzo dobrze
yes2.gif
yes2.gif
Wszystko jest w porządku. Serduszko pięknie bije, 140 uderzeń. Mierzy 13 cm. Mam wypatrywać pierwszych mocniejszych i wyraźniejszych ruchów Maluszka. I datę zapamiętać :)

aaaa i nie przytyłam przez ostatni miesiąc ani grama
shocked.gif
shocked.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Do góry