reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MŁODE PIERWIASTKI

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No pewnie, ze tak!Tak sobie tylko żartujemy o naszym wieku! No wiecie ja mam już siostrzeńca w wieku 22 lata, więc on ma młodą ciocię!

reklama
A pewnie, że żartujemy z tym wiekiem :) Ciągle się czuję jak nastolatka :D A że czasem dogryzam Arturkowi, że jest stara dupa? ;) To tak z miłości, hehe.

Ja chyba tez z grupy "babciowej" :) - w pazdzierniku skonczylam 30 latek :(

Najpierw studia, potem praca... Mam dosc odpowiedzialne stanowisko w duzej firmie i bobasowe plany zawsze odkladalismy na pozniej. Ale w koncu przyszedl czas, bo zycia bez dzidzi nigdy nie potrafilam sobie wyobrazic :)

Troche sie martwie, ze z drugim bobasem moze byc kiepsko, bo nie chce miec dzieci w malym odstepie czasu - myslelismy, zeby odczekac jakies minimum 3-4 latka. Ale skoro babcia lidijki dala rade z trojka, to chyba sa jednak szanse na sisostrzyczke dla Norbiego :)

Pewko, ze zdążymy. Moja mamcia urodziła mnie jak miała 39 lat. Zawsze ze mnie się śmieli że jestrem z resztek, ja bylam zawsze herlak, tadek niejadek itp. Ale jak zaczełam dojrzewać, a tak własciwie po 25 roku życia to już wcale nie widać, ze jestem z resztek.
Tak, że spoko. My też chcemy cit ochowac i dzidzię i starać się o siostrzyczkę dla Mateuszka a może 2:)

Ja mam 25 lat (w sierpniu skończę 26) mój mąż jest z tego samego rocznika co ja. Znamy się prawie 6 lat a po ślubie jesteśmy 1,5 roku. O dzidzi zaczeliśmy myśleć w wakacje 2004 (tuż po ślubie) - wtedy zaczęłam się przygotowywać: badania, szczepienia na hbs, no i wyszło kilka problemów więc leczenie też odbyłam... Za 2 staraniem już się udało i w lipcu zrobiliśmy Oliwkę!
Myślę, że teraz mam idealny wiek, chociaż w pracy zawsze jest dużo do zrobienia - ale gdybym się na to oglądała chyba nigdy nie miałabym czasu na maleństwo.
Teraz jesteśmy w stanie zapewnić dziecku wszystko czego będzie potrzebowało i mam nadzieję rodzeństwo też tak w odstępie 2 lata - tyle że ja chcę mieć trójkę dzieci.

Witam!!!!

Ja mam 25 latek a dokładnie w czerwcu skończę 26, chyba tak samo jak anek. Mamusią zostnę już niedugo bo w lutym :) :) :) Dzieciątko zaplanowałam po zakończeniu szkoły czyli w czerwcu 2005 r. i tak się stało, że udało nam się za pierwszym razem!!!!!
Teraz już nie mogę się doczekać jak będę miała swoją małą ninię przy sobie!!!!!!!

Ja tradycyjie muszę mieć coś wspólnego z Anek@, więc nawet jestesmy w tym samym wieku ;) ja skończę 26 we wrześniu b.r. no i tyle samo wiosenek mam co Magdaleona :)

My jestesmy 2,5 roku po slubie, a o malenstwie zaczelismy myslec w maju 2005 a w lipcu juz sie udalo stworzyć Kubusia i na niego czekamy :)

Ja nie uważam, żeby wiek 30 kilku lat był zły na dziecko... teraz tak naprawde wiele par zaczyna od tego momentu życia mysleć o maleństwie... takie czasy :-[

Anek a tak sie zapytam Ty chyba z Wawy jestes?  :laugh:  ;D pytam tak z ciekawosci bo jesli tak to mozemy dodac nastepna wspolna rzecz do listy :laugh: Anek ja cos czuje ze my w tym samym dniu urodzimy ;D

reklama
Ja mam nadzieje ze moja dzidzia bedzie ze mna juz na swieta wielkanocne :laugh:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry