reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy

reklama
kliknij na mojego "bobaska" otworzy ci sie strona .. klikasz ticket - pregnancy ticket .... po lewej stronie wpisujesz date porody i wybierasz suwaczek ktory chcesz :) ... ( pietrwszy pokazuje ile dni zostalo i ktory to juz tydzien , trzy pozostale w tygodniach tylko ile pozostalo :) )  .. klikasz na suwaczek ... na dole masz "YES, I KNOW ABOUT CORD BLOOD BANKING
now take me to my ticker! " klikasz na " now take me to my ticker!" .... otworzy Ci sie strona z kodami ... kopiujesz kod BBCODE i wklejasz w profilu BB :)

Kasienka sorki że wczoraj nie odpowiedziałam ale mam neta tylko w pracy a po drugiej zwykle wychodzę. Widzę,że sobie już z suwaczkiem poradziłaś :)

nie ma sprawy ja tez mam neta tylko w pracy do 16 no nareszcie mi sie udalo z tym suwaczkiem tylko jeszcze nie wiem jak wprowadzic napis

reklama
kliknij na moje "czekamy na Ciebie Sloneczko" tam pojawi Ci sie stronka ułóż na niej napis i ten kod url wpisz zaraz pod kodem ktory wpisywalas aby suwaczek z dzidzia sie pojawil

Do góry