reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda nie mieszkałam w Londynie :-) mieszkam w Irlandii , a Uk mam rodzinę i uwierz że ja też tutaj płace za gina za usg 3d 150 euro .. i żyję :-p bo mam zarobki inne niż w pl ... nie da sie ukryć.. w pl jakby nie było 500 zł to u niektórych 1/3 wypłaty.. więc jak ktoś z pl usłyszy że miałby wydac 1/3 wypłaty to drogo.... u Ciebie to ok połowe tygodniówki ... także różnica kolosalna ... :-) a to że mieszkam w małym miasteczku nie znaczy że nie wiem jak jest w większych miastach :-)
bo wiem :-p jsakbym nie wiedziała to bym się nie odzywała na ten temat...
i ja nie mówię że masz iść do gona za 150 f ... bo przeciez to Twój wybór jeśli jednak miałaś problemy z przewdzesnymi skuyrczami to ja bym tej kasu nie pożałowała... bo sama poszłam raz do pl gina tu , a raz byłam po prostu w pl bo miałam taka okazję..
mi chodzi żbeyś nie pisąła ze to 500 zł...bo tak się nie przelicza gdyż zarobek jest inny , i nie mówię ż e musisz mieć kokosy ale jednak porównując sttosunek zarobków do wydatków w pl jak i stosunek zarobków do wydatków w UK czy Ie jest porównywalny na 1:1
a nawet w pl w warszawie masz droższe mieszkania niz w małych miastach.. to jest nieuniknione wszędzie i to też żaden powód do wymówek ;-) i sie nie stresuj tak :-p
MIlena chętnie chętnie :-) dawaj znać jak będziesz :-) to sie spikniemy choć do Dublina mam daleko , no ale znajomych odwiedze i może do Zoo wpadnę choć tam akurat nie jest ciekawe :-p Milena zgadzam się jak się jedize na miesiąc czy sezon to można sobie przeliczać żeby zaoszczędzić ale jak się jest na stałe to przeliczanie to jest masakra :-p
asik haha jaki pomocnik w praniu :-)
Dominisia jak mam Textil w pl w mieście.. i jakoś mi tam ciuchy nie podchodzą :/ sa niektóre fajne ale większość jakościowo kijowa ...
paulina ja o suchyn szamponie dowiedziałam ze z niecały tydzień temu :-p ze zzględu na zapalenie ucha mi polecono ... żeby mi się nie pogorszyło jednak nie skorzystałam :/

reklama
23may i jak dom Julci ?? Nie daj sobą rządzić , wiem co miała moja siostra , syn jedynak i taki rozpieszczony był ze masakra ;/ A jak 2gi się urodził to dopiero jazdy się zaczęły że on wszystkiego nie ma , i musi z bratem sie dzielić . ;/
Magda jeszcze tydzień i Majuchna będzie donoszona :tak: na co było tyle stresu .. Już teraz wsio MUSI być ok .

Vi własnie o to chodzi że jak się jedzie na wczasy to sobie można ... bo po co dawać np 10e za coś co po przeliczeniu na pln wyjdzie np taniej w PL czy w tej samej cenie , to nie ma sensu wozić , chyba że chce ktoś mieć frajdę ze ma bluzke z zagranicy hahahaha Ale na dłuższą mete no bzika bym dostała i depresje dostała. ''Mieszkanie jeden pokój 500e to przecież az 2tysiące zł , nie ma sensu tu siedzieć bo wszystko drogie '' . Ja od siostry do Dublina mam ok 13km .. .Ale Kamila czasem trzeba się ruszyć z miałego miasteczka do stolicy ;P

U nas po staremu . :-) nawet nie ma co napisać ..
Herbata , Inka już z dzieciakami ?? Dajcie nam w końcu znać bo my niecierpliwe babska są :-):-D:-D:-D obie mają mój nr ale żadna nie pisała że rodzi :p

Witam.
Marek wczoraj potłukł reke i dzisiaj dostał skierowanie od rodzinnego do poradni hirurgiczno-urazowej. mam nadzieje że to tylko stłuczenie. ale on nie chce tą ręką ruszać.

ja wczoraj włosy ścięłam, troche przykrutko mi dziewczyna obcięła no ale co zrobić.
jakoś nie mogę się zabrać za sprzątanie.

najgorsze śa kurze nad szafkami bo s trzyma tam wsie potrzebne mu pudełka.

dominisia gadaniem ludzi nie trzeba się przejmować, trzeba to olac. a jeśli człowiek się zmienia to zmienia sie dla siebie nie dla innych.

chanelle witaj.

malenstwo
obyscie szybko coś znaleźli.

ranata
dobrze że już po wszystkim. i że jest ok.

hrendena witaj, naisz coś o sobie. skąd jesteś masz synka czy córę.

ciekawe co tam u Inki?

Hej dziewczyny, znajomi przyjechali wczoraj na kawę a wracali do domu dopiero dziś, bo chłopa zebrało się na picie:-D Ale co mój S. Tak rzadko pije ze raz nie mialam nic przeciwko, mały poszedł spać o 20 a my o 2. No i staliśmy o 8...
Teraz mały zrobil sobie drzemkę bo jakiś marzeny dziś jest...
Jutro znów do pracy,4 dni popoludniowek
Ewi-zdrowia dla synka i &&&& żeby to nie było nic poważnego
Ciekawe jak inka i herbata?
Malenstwo-powodzenia w poszukiwaniach

marek jednak ma gips trochę się szamotał podczas robienia zdjęcia bo trzeba było jakoś przekręcić tę ręke a go bolało i niewyraźnie wyszło ale widać było jakieś pęknięcie.

Ewi oby Markowi rączka sie szybko zrosła ;]

Milena a jak , Ona rzadzi i koniec ;]moze jej minie ?

ciekawe czy któras juz urodzila z dziewczyn ;p

Hejj;))

Ja sie trzymam:p wczoraj miałam skurcze co 8 minut, ale mineły. W nocy obudzil mnie bol brzucha i tez minął.. teraz mam takie co jakis czas, jak beda znowu regularnie to pojade do szpitala na sprawdzenie..

Noo ciekawe czy dziewczyny juz urodzily;)

Boli mnie żołądek.. masakra..bleeee

Miała któraś z was kłucia wokół pepka w ciazy?? Strasznie mi to dokucza i uda mnie bolą...

Witajcie,
Bartek nie spal od polnocy do 4 na dobre wstal po 6. Ledwo zyje ale juz mam wysprzatana kuchnie i lazienke, na jutro zostal pokoj i okna.
Ewi, bidulek, oby raczka nie bolala i gips nie pokuczal

No własnie Milena :-) Kumata jesteś :D
Ewi współczuję :-( uuuu Biedny Mareczek

No tak każda już na końcówce :-) ... powodzenia dziewczyny i bezbolesnych porodów !

reklama
Paulina, no karmię jeszcze, ale tylko jak Ją usypiam.
Vi ja kupuje tam tylko body, a i tak większość po kilku praniach się do niczego nie nadają. już wolę ubrania z Tesco.. jak jadę do Koszalina to czasem coś kupię.

Dzisiaj sprzątam, nie ma mnie ;P

Inka chyba poszła rodzić, bo coś Jej nie widać ;)

Do góry