reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Myrsini a który to tydzien wg om i wg usg? Kurcze z tym jajnikiem nieciekawie:sorry2:.
edit
kaamaa
ja w to nie wierze, jakoś średnio mnie to przekonuje ale w sumie jakby taka szeptucha sprawiła że młody mi sie w nocy nie bedzie budził to bym pewnie uznała że wstrzeliła sie w moment. Absolutnie nie neguje, ja poprostu jak niewiernyTomasz jestem:-p

reklama
Rox az zabrakło słów, ale Ty jesteś matką Borysa , wierze ze dasz rade i wygrasz:")

Ja bym tez skorzystała z kogoś kto by mi dziecko nawrócił aby spała całe noce.Ona ma 2 lata a nocki całkowicie przespane = moze z 6 razy

A ja musze sie pochwalic dzisiejszym zakupem, tuniko- sukienka
DSC_0122.jpg

Ostatnia edycja:
myrsini a to mogło jeszczenie bic serduszko ja pierwsze USG miałam mniej wiecej w podobnym czasie i też nie miałam. Kiedy kolejna wizyta?
Malwina mam to samo ale mój Kacper ma prawie 3 lata:-D

Myrsini- trzymam kciuki, żeby jajnik się zmniejszył, a na następnej wizycie na pewno usłyszysz serducho jak dzwon:tak: Wow, Grecja, super;-)

Malwina- Śliczny zakup:tak:

Wampi
- W Madurowiczu. Tam był mój lekarz prowadzący, a że mój lekarz był i jest nadal jak dla mnie IDEAŁEM lekarza, którego za nic bym nie zamieniła na innego, to innego szpitala nie brałam pod uwagę. Szpital w Łowiczu na starcie był przekreślony:no:
Zaraz wysyłam na PW:-)

Rox ostra babeczko pociszniesz wszystko wiem że to teraz trudne bo ta wczorajsza decyzja chyba była tragedią ale dasz radę my wszystkie tu kciuki trzymamy:D:D

Kamma
i moją mogłaby tak zaczarować:)

Myrsini ooo to w wakacyjnym miejscu mieszkasz musi być tam pięknie:) Na pewno na następnej wizycie będzie już bić:) A może wrzucisz jakieś zdjęcia bo zawsze milej jak wiadomo z kim się rozmawia:)I trzymam kciuki zeby się zmniejszył&&&&&

Malwina super tuniczka:D:D:D

Dorotar
no śliczną masz tą sesję:)

KasiaF a to łakomczuszek ale za rok na pewno będzie odważniejszy:)

Oj przebrnęłam przez te notatki raz ale zaraz idę drugi raz:) Mam nadzieje że dziś Domka ładnie zaśnie:)

hej dziewczyny jestem nowa mam synka za 10 dni bedzie mial 7 miesiecy i jestem w trakcie odstawiania od piersi...no i tu zaczyna sie problem bo niewiem jak sobie ustalic dzien.caly czas karmilam na zawolanie a TERAZ wchodzi butla co ile ja mam ja dawac ile on powinien wypic wypija jakies 100-140ml daje mu co 3 godziny na noc jeszcze ma cyca ale chce juz calkiem skoczyc. Wydaje mi sie pic malo mleka dostaje deserki obiadek ale tak malo czasami zje. jak bylo jest u was . i jak zatrzymac laktacje

reklama
madziark male dziecko powinno jesc butle co 3/4 h, ale takie starsze to nie wiem... a co do laktacji to po prostu odciagaj laktatorem tylko jak piersi sa juz nabrzmiale. po paru dniach powinnas tracic pokarm. pilnuj oczywiscie czy nie ma guzkow.

helol laski. my po szczepieniu! mala poki co spala tylko 40 minut :sorry2: ale nie jest AZ tak marudna jak czasem byc potrafi...

rox co jest??? az tak zle??
ladnie wyszlas rudzielcu ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry