reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
zupka cudne maleństwo :-) Tuż to mała panienka :-)

u nas okeeeeej :-D

dzisiaj piekę torta dla mamy na jutro ;-) mam nadziejeże koniec świata się spóźni bo chcę go zjeść ;-) :-D

idę coś zjeść:-D

a i wczoraj się ważyłam 2 kg mniej :cool2: i like it! :-D

Zupka super zdjecia dzidziusia..... ;-)
Patisia super ze waga spada :-p :-)

Co do porodów ja tam nie narzekam tez lubie ciaze, z rodzeniem to róznie, niby dwa porody 5h a jeden 2,5h ;-) takze nie tak zle, no ale ten trzeci bardzo bolał... :dry:

Nocka srednia, jedno okno bylo ciagle otwarte bo tak bylo goraco!, teraz tez zaraz na dwor mykamy poki chlodniej :tak:

Patisia Super że waga spada. też bym chciała.:-)

mo9je łobuzy dopiero wstały i AMreczek od razu wpakował się do justynki do łóżka i oglądają Myszkę miki.

ja tez poki co twierdze ze malutka bedzie tylko jedna ;-)

znow sie nie wyspalam. mam dosc po prostu....

Helloł

A my dziś pospałyśmy do 9:30 :szok::-D

I raczej nie wyjdziemy bo już 27 st jest.

Zupka śliczna dzidzia.

Patisia zazdroszczę, ja chętnie parę swoich kg oddam ktoś przyjmie?:-D:-D

reklama
lolkak ty sie rozplywasz?:p ja w domu ciemnie zrobilam bo u nas tutaj na górze to jak na poddaszu... i tak daje od dachu:no: porazka, dzieciaki zaciaglam do domu, miki wstal i sie bawią razem ;]

Do góry