reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam popołudniowo

Rzeczywiscie jakoś cicho ostatnio tutaj
Ale nie ma co się dziwić , pewnie wszyscy na spacerach...My własnie wróciliśmy

A moze i ja chruściki upichce. Lece zobaczyć czy wszystkie składniki mam;-)

reklama
kaamaa postaram sie je upiec,ile tego piwa tak wychodzi na te składniki mniej wiecej? :-) wsio mam tylko M mąke miał zakupic, bo ostatnie 2kg na pierogi wyrobilam:-p:-)

My juz po drugim spacerku..... ale sie zmeczylam... odzwyczaiłam sie od takich dluuugich spacerków:-) a latem to sie dopiero zacznie 2-3h spacery :-D no i cale dnie na dworku :tak: :-) mam nadzieje ze Miki mi w tym roku da sie poopalac :-D

no i fakt cisza nastała.....

Witajcie ja do was z prośbą i pytaniem ...

Byłam u specjalisty od zeza i okazało się że Nina ma wadę wzroku ogromną bo +11 :-( jestem załamana i nie mogę w to uwierzyć bo ona wszystko ładnie widzi przecież jestem już zapisana do innego okulisty ale tam to jest bardzo dobra i polecana poradnia która specjalizuje się tylko w dzieciach ... aż niemożliwe że się pomylili :-( i tu mam pytanie czy któraś z was zna kogoś miała doczynienia z tak dużą wadą wzroku ? czy to możliwe że ona widząc wszystko pokazuje mi na książeczce gdzie co jest nawet malutkie rzeczy z daleka też od razu widzi kto idzie czy że jest piesek czy kotek jak idzie czy to możliwe żeby miała taką dużą wadę wzroku i ja bym tego nie zauważyła ?! :-( ... popytajcie się jak możecie koleżanek co mają dzieci z wadą czy coś...

femme wiesz co ja bym to skonsultowała z innym okulistą, naprawdę aż trudno uwierzyć żeby tak mała dziewczynka miała +11:no: mam nadzieje że się pomylili, oby Ninka miałe zdrowe oczka, nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze...

a my tez mamy problem przepuklina... jutro idę po skierowanie do chirurga, plastry nie pomagają :-(

KAAMAA - No z daleka też właśnie widzi ... jak jej z daleka np pokazuje że mam lizaka od razu krzyczy lizak czy kredkę czy inne rzeczy nawet te malutkie ... dlatego ja w życiu nie podejrzewałam że może mieć jakąś taką wadę wzroku :no: ...

PATISIA - W piątek idę do innego okulisty to zobaczę co mi powie bo wierzyć się nie chce ...

Femme nie no aż tyle? Chyba trochę przesadzili z tą wadą wzroku.

Cherie,Ewi zdrówka dla dzieciaczków.

My po spacerku i wizycie u kumpeli-szkoda tylko,że mała mi się zdrzemnęła tylko na chwile i znowu marudzi. :dry:

Ostatnia edycja:
witam ja was zaraz nadrobię bo dzisiaj się strasznie czuję i jakos nie mam siły
wczoraj bylismy na usg
przedwczoraj mała miała temperaturkę od ząbka też za bardzo nie wchodziłam..
więc sporo nadrabiania...

reklama
PAULA - jeżeli ma faktycznie taką wadę to jedynie operacyjnie ją zlikwiduje bo tak babka już mi zapowiedziała że okulary na całe życie i przy cudzie może do +6 zejdzie... Nina nie była wcześniakiem i jak ją badali na początku jak każdego noworodka nie wykryli żadnej wady ... a wada musi być wrodzona bo przecież nie babyła by +11 przez swoje życie :dry:

Do góry