reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

U nas nocka niezła , wstała koło 7 .
A ja mam za oknem mgłe, nic nie widać:szok:

Paula u nas Zuzia też dzisiaj wstała w dobrym humorze.

anetka nie bój żaby, bedzie dobrze

justyś witaj:-D;-)

vegas zuzia tez czasami jest w łózeczku powyginana, zastanawiam się czy jej ciałko nie dretwieje??

lolkak współczuje tego rannego wstawania,

reklama
Witam ja tez nie wyspana:/
Ale mam nadrabiania... miałam wejsc wczoraj po 21 ale padłam jak mucha:/ Ciasto sobie zarobiłam na paluszki i dzis bede sie bujac z pieczeniem po powrocie z nauk przedmałżeńskich. Tak mi sie nie chce na to chodzić no masakra całkowicie mi godzina nie pasuje, ale trudno. Zobaczymy jak to tam będzie.

Witam nowa mamę:-)
A ja ide troche nadrobic bo cos czuje ze sporo tego jest

Justyś witam :)
Fikusku wdech i wydech :) Spokojnie... Może mały ma zły dzień
Lolkak bo facet jak nie ma na kogo krzyknąć to się wyżyje na najbliższej osobie obok ;]
Koniczynko powodzenia :)

Wczoraj się miałam odezwać ale... jak napisałam posta mega długiego to się skasował bo źle nacisnęłam guzik ;]

Dzisiaj pobudka znowu przed 8. Jeszcze w nocy 2 razy wstawałam do ubikacji.

Krzysiek robi sobie książeczkę sanepidowską, nawet go mama na kurs prawa jazdy posyła :|
Coś się ruszyło do przodu ale minimalnie- w poniedziałek na 3 tyg idzie do pracy w zastępstwie. Kolega jest właścicielem kiosków ruchu i potrzebuje kogoś na ten okres czasu. Szkoda że nie może go zatrudnić bo zatrudnia tylko osoby z orzeczeniem... Jeszcze dzisiaj może zadzwonią z jednej firmy budowlanej bo na magazyn składał. Zobaczymy.

A ja dzisiaj idę angol zdawać i zadania z matmy oddać. Z tą matmą to mam koszmar :( ... Jedyna nauczycielka która zawsze mnie przerażała... Jak sobie pomyślę o spotkaniu z nią to mnie ciarki przechodzą :-( Tylko z nią mam zawsze problem :-(

A no i jeszcze jadę z tatą do mojej chrzestnej i po drodze odbijamy do wujka po łóżeczko! :-D Już nie mogę się doczekać aż je złożymy!

No to do potem... Odezwę się jak wrócę ze szkoły...

Acha na Dzień Dobry TVN będzie o jedzeniach ze słoiczka dla dzieci ;]

jej współczuje tych nocy :-(

ja dla odmiany powiem Wam że się mega wyspałam :-p mały od 20.00 z przerwą na wodę o 23.00 spał do 8.30 :-D

ide zanieść pity do US ale najpierw kawka, itp. itd. :-p

Nie chce Was dołować Julka spała dziś do 8:45 :szok::-D

Justyś Witamy stara nowa koleżanko ;-)

Vegas Martynka śliczna w tych uszkach.

Paula pewnie że byś się ode mnie nie opędziła :-D a tak swoją drogą to ostatnio zaniedbałyśmy nasze spotkania.
A co do bluzy to ja też mam taką która rośnie razem z Julią z next na 3-6m i nadal jest na Nią dobra :-D

Anetka będzie dobrze! jeszcze bedziesz się śmiała z tego swojego strachu.

Kiniorek oglądałam DDTVN w słoiczkach grebera "indyk" był MOM :szok::szok: a myslałam że to taka dobry i solidny koncern :dry:

Kaamaa to teraz w którym miesie jest MOM? Już parę razy o tym czytałam, ale nie wiem o co halo,bo to,że jest w tym MOM jest napisane na etykiecie:dry::eek: Więc teoretycznie nas nie oszukują...,., jedyne o co można się doczepić to to,że ktos na to pozwolił odpowiednią ustawą,normą.

Patisia chyba Ty jedyna się wysypiasz :p No sorry jeszcze Kaaamaa śpi sobie dosyć dobrze :-D

Anetka ja też nie wiem jak wytrzymuję . Nie wiem czy to jawa czy sen :-D

Ostatnia edycja:
co do sloiczkow to nigdy im nie ufalam,wiedzialam od poczatku ze to zanda rewelacja,nie dawalam tego Alanowi:) i teraz po woli wychodzi ze to nie takie fajne:)

A ja serwuje dzisiaj krupnik, kto chętny zapraszam:-D

Na moje te słoiczki tez nie są wcale zdrowe, jak coś co ma 3 lata przydatnosci moze takie być i to dla małych dzieci

Zuzia na szczescie gardziła tymi obiadkami :laugh2:

reklama
hej kobiety;-)

Eliza ranny ptaszek z Ciebie:-p fajne masz podejście do tych fochów męża, ja chyba bym nie umiała, bo mam tak,że nawet jak coś nie jest moją winą to zaraz bym leciała i przepraszała....a to raczej nie dobrze:-D

paula gratuluje dobrego humorku u malutkiej :-)

justys witaj ;-)

lolkak i jak Maja dała radę z tą kupką w nocy?:-)

anetka współczuje nocki:*

kaamaa szczęściara z Ciebie, że Ci mała tak ładnie pospała;-)

kiniorek trzymam kciuki żeby było dobrze:-)

Malwina a ten krupnik z kaszą czy ryżem? :-p:-D

ja dzisiaj wstałam przed 8, zrobiłam mojemu królewiczowi tosty (sama też się załapałam oczywiście:-p), wzięlismy się za sprzątanie, bo w sobotę mamy taką ostatkową posiadówkę w domu,a troche się zapuściliśmy:-D Michał nawet okna postanowił umyć, słoneczko ładnie świeci 5 stopni na plusie, to niech sobie myje;-) mnie już pogonił,że mam sobie odpocząć, bo jeszcze potem do pracy na 14:-)

Do góry