Maargaretkaa
Fanka BB :)
Juz chcesz 3 dzidzie ? Podziwiam hihi ile masz lat ?bo nie pamietam wieku kazdej z was a w profilu nie maszHeeejo
@amcia8232 okulista dla malej czy dla ciebie?
U nas jakoś takoś. Po pracy zmęczona jestem, mięśnie się muszą znowu przyzwyczaić
Dzieci czekają z niecierpliwością na wróżkę. Sloiki pięknie się zapełniają
W pon młody miał jelitowke, wymeczylo go trochę. Na szczęście jednodniówka.
Pogoda średnia na jerza, w czwartek huragan- Doris i pogoda jest okrutna. Rano +16, po południu wiatr i to taki zimny, później deszcz i na noc prawie 0 jest.. Mam nadzieje ze się unormuje
Z D. dogadlismy się w końcu co do trzeciego dziecka. Wie, ze bardzo bym chciała malutkie niemowlę znowu w domku, wiec postanowiliśmy, ze starania rozpoczniemy jak starszej w końcu logopeda pomoże i zacznie pięknie mówić.
Wczesniej to było tak, ze D. chciał i nie chciał. I to takie wszystko zakrecone było.
Ja ostatnie dziecko chcialabym miec mozliwie jak najpozniej..
Patrzac wlasnie z doswiadczenia w swojej rodzinie. Czesto wlasnie jak ktos jest mlody to rodzi pierwsze dziecko np majac 20lat kolejne 23 i kolejne 25 (lub np tylko dwojka ale zazwyzaj zamyka sie do 25lat max wsrod mlodych mam).
U mnie miedzy najstarszym bratem a mna jest 11lat roznicy. Moja mama mnie urodzila jak miala bodajze 36 badz 37lat, bylam nieplanowana. Teraz mowi ze to najlepsze co moze byc bo gdyby urodzila tylko moich braci to dom od kilku lat bylby juz pusty.. A tak to jestem ja
No ale nigdy nie wiadomo jak potoczy sie zycie