klaudia95
Aktywna w BB
Ot to to. My też tak chcemy tylko u nas mały juz podrosl
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak. To zależy od osoby czy nie znudzi się zaraz zajmowanie dzieckiem , wstawanie w nocy itp. To duża odpowiedzialność i trzeba z wieku rzeczy zrezygnować. Ja sama urodziłam miesiąc przed 20 urodzinami i dla małej jestem w stanie poświęcić wszystkoUważam że młody wiek nie przeszkadza by zostać matką wystarczy być wystarczająco dojrzały i odpowiedzialny.Ja również mam 17 lat i jestem w 4 miesiącu ciąży i oczywiście była to planowana ciąża .Mój chłopak jest ode mnie 3 lata starszy i bardzo chcieliśmy mieć dziecko .Może też dlatego że mój brat jest ode mnie 6 lat młodszy a najmłodsza siostra ma 4 miesiące byłam poprostu zachwycona jak mam chodziła w ciąży i ja też chciałam a jak zobaczyłam swoją siostrzyczke poprostu o nie miałam i stwierdziłam ze też chce mieć taką małą ksieżniczke i zaczełam poprostu dużo rozmawiać z chłopakiem na temat dziecka który po tygodniu za pytał czy chce mieć z nim dziecko i jakoś się udało i jesteśmy bardzo szcześliwi Moi rodzice i jego może nie zareagowali tak dobrze ale starają się
Okulista dla Leny bo cały czas oczko jej lzawi i ropieje od urodzeniaHeeejo
@amcia8232 okulista dla malej czy dla ciebie?
U nas jakoś takoś. Po pracy zmęczona jestem, mięśnie się muszą znowu przyzwyczaić
Dzieci czekają z niecierpliwością na wróżkę. Sloiki pięknie się zapełniają
W pon młody miał jelitowke, wymeczylo go trochę. Na szczęście jednodniówka.
Pogoda średnia na jerza, w czwartek huragan- Doris i pogoda jest okrutna. Rano +16, po południu wiatr i to taki zimny, później deszcz i na noc prawie 0 jest.. Mam nadzieje ze się unormuje
Z D. dogadlismy się w końcu co do trzeciego dziecka. Wie, ze bardzo bym chciała malutkie niemowlę znowu w domku, wiec postanowiliśmy, ze starania rozpoczniemy jak starszej w końcu logopeda pomoże i zacznie pięknie mówić.
Wczesniej to było tak, ze D. chciał i nie chciał. I to takie wszystko zakrecone było.