reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Moja mieszka w innym mieście, ale przyjeżdża do nas raz albo dwa razy w miesiącu na kilka dni i nocy pod rząd ...

Ale upał!
Chyba wyjadę z dziećmi nad jezioro. Nie wiem jak ogarnę sama dwójkę, ale szkoda lata żeby na męża czekać ...

reklama
Hejka

U nas rowniez upal:) na weekend na pewno nad wode pojedziemy to poopalam nogi w koncu bo gora juz zjarana jak na truskawki chodzilam:p maly dobrze znosi upaly tyle dobrego:)

Paulina kumaty to fakt, ale utopić się może każdy. Chwila nieuwagi..a przy małej to tak ciężko wciąż na dwóch patrzeć :p i nie wiem też czy dobrze robie bo w week ma być 38 stopni widziałam :szok: a to już niebezpieczne.
Fajnie nad morze :)

Fakt ale ja bym na twoim miejscu pojechala ;) przy 38 stopniach bym z domu nie wyszla u nas naszczescie dzis 30 jutro 28 ;) wiec dobrze ze tem nie jest jak w pl. A do morza mamy 5,5km

hej dziweczyny, po rozmowie z Łucja super , cieszy się :) juz mowi ze chcialaby juz zeby bylo :)
Ja 12 lipca jade na tydz nad morze odpocząc. Jedziemy w 5 osob, ale czekam na cynka od znajomych czy jada , bo jesli tak to biore Luske ze sobą , a jesli nie to nie chce ona jechac bo mowi ze bez dzieci nie jedzie , i moja mama zabierze ja do krakowa na wakacje do mojej babci. Ja juz jako tako zakupy na wakacje mam zrobione tylko jeszcze musze gacie do kostiumu z wysokim stanem kupic zeby brzucha nie opalac. a w piątek za tydzien ide na opalanie natryskowe bo strasznie biola jestem :)
Ja juz jestem na zwolnieniu wiec cale dnie wyleguje sie na dworze :))

MAGDA a natrysk jest bezpieczny? My we wrzesniu na Slowacje jedziemy, nie zabardzo mi sie chce juz wolalabym Balaton albo polnocna Chorwacje... dzis pogadam z A. jak on to widzi.. a do Baltyku mam 5km :p dzis jedziemy ;) i super ze Lucja zadowolona!!

Paulina- ja z moja mama mam bardzo dobry kontakt i sie dogadujemy. ;) Gorzej z pania tesciowa ;)

Moi maja nowego psa i mlody jest ma chyba ze 3msc i taki skubaniec jeszcze glupiutki. Nie posiedzisz bo gryzie po nogach i wskoczyl mi na lawke bo mam rozpuszczone wlosy i fruwaja i chcial mnie zlapac za nie wariat jeden. Maja ma frajde z nim. Wynosi jej zabawki z basenu a ta go gania po podworku ;)

Co do wczasow gdzies to nie wiem czy gdzies pojedziemy.. zobaczymy

Tak opalanie w ciąży natryskowe jest bezpieczne , bo to nic innego jak samoopalacz czy balsam bronzujący, a to w ciąży przecież jest dozwolne. Poza tym natrystkowe opalanie to zdrowe opalanie , alternatywa dla osob z uczuleniem na slonce czy wlaśnie ciężarnych zeby w lato nie byly bladziochami :p

reklama
Do góry