reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny u nas pogoda dzisiaj ok dalszy ciąg pobytu u P . Chłopaki się po zamiatali mój P siedzi na dworze i rzuca pawie masakra reszta nic nie lepsza życzę sobie powodzenia usypiam właśnie Pati i będę musiała go jakos z teściem do czolgac do łóżka . ☺

Uła to grubo! co i ile oni pili? we dwóch? niech śpią na dworze za karę. Chłód ich otrzeźwi ;)

reklama
2,5 litra czy 3 wesky na trójkę . Po wielkich staraniach udało się go umyć położyć i przebrać śmiechu dość było. Ja również muszę mieć pomalowane paznokcie a jaj juz w tym temacie jaką odżywkę polecacie do paznokci . ☺ łamią mi się strasznie.

Ostatnia edycja:
Hej

Macieja fakt coraz zimniej sie robi ale i tak nie wiadomo jak ubierac dziecko bynajmniej ja nie wiem bo z rana przymrozek a popolufniu juz cirplej wiec kozakow nie zaloze yh sama nie wiem wypralam spiworek do wozka i bede na razie chyba w nim ja wozila a pozniej sciagala
Sandra to mialas fajny wieczor kolejne duze dziecko do nycua i spania :D

Ewi mmm chcialabym robic takie wypieki jakis czas temu dostalam ksiazeczke ze zlibka i tam sa takie pysznosci do upichcenia ale co jak nic nie zrobie ;/

Ja jeszcze w lozku wypoczywam Zu wychodza zeby bo od 2dni sie budzi z tak przerazliwym placzem ze jak oparzona sie zrywam a dzis juz 3 kupala zrobila yhh niech te zeby juz wszystkie wyjda :D
Wiecie moze gdzie mozna kupic samo maslo shea lub krem ?

Hejka:)

U nas od rana słonecznie:) D. po 7 pojechał na ryby, weekend ma wolny to wczoraj pospał do 14 hehe i za to dzisiaj juz mu sie spać nie chciało:-) Wczoraj wziął małego do rodziców i do wieczora ich nie było to w spokoju sobie ciasto zrobiłam, krówkę:) Dzisaj teściowie przyjadą bo mówili to będzie do kawki:)

happymum
dużo zdrówka dla Dennisa, niech gorączka w końcu się odczepi, w srodę moja siostrzenica zaczęła nagle gorączkowac i wymiotować, co się okazało połowa jej klasy tak i w tym dwoje dzieci pod kroplówką;/ wyszło że to przez gruszki co w szkole rozdawali, zapleśniałe były! no masakra!
sandra no to fest popili:-) ja niedawno miałam taką akcję, tez musiałam swojego przebierać ale najpierw wpakowałam go do wanny i letni prysznic, od razu lepiej było:-D co do odżywek to ja miałam kiedyś Yoko lakier bezbarwny z odżywką, był super a paznokcie tak ładnie sie błyszczały że szok, i naprawdę pomagał:)
olcia samo masło shea nie mam pojęcia gdzie dostac:) ale kiedyś miałam żel pod prysznic i krem do twarzy z ziaji z masłem shea:)

Dziewczyny a co polecicie na wypadające włosy, no lecą mi garściami;/

Ostatnia edycja:
Ja również muszę mieć pomalowane paznokcie a jaj juz w tym temacie jaką odżywkę polecacie do paznokci . ☺ łamią mi się strasznie.

1413709003573.jpg
Cudo, magia, naprawdę :-)

Załączniki

• 1413709003573.jpg
    1413709003573.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 34
Madzialenka no w enolium tez jest ale chcialabym samo masli shea :) wiesz ci na jesien i wiisne jest przesilenie i te elosy wypadaja moze masz wlosy jednej dlugosci i one sa obciazone bo szczerze nie ma zlitrgo srodka na wypadanie :D skrzyp polny mozesz pic

olcia nie ma to jak skorzystać z porady fryzjerki :p Dzięki:p Też tak sie pocieszałam że to może dlatego że jesień idzie i te włosy tak wypadaja bo latem był spokój:)

Macieja a nie lepiej kupic spiworrk do wizka i bedziesz miala go na dlygo ja np mam z tako i jak byla mniejsza yo wsadzalam ja w niego i bylo ok a teraz odpielam dol zeby butki wystawaly i jest super bo pogada ni w dy... ni w oko zaloze kurtke zimowa kozaki a tu zaraz cieplo :p a tak to rozepniesz zfejmiesz i spokoj

Madzialenka no sa dwa takie momenty gdzie nie ma mocy zrby one nie wypadly ;p a za rade nie ma za co :D

reklama
Olcia ale mi chodzi o coś na górę bardziej niż dół, bo jak mówię mam kombinezon więc mogę jej ubrać ale trochę tak dziwnie przy 10 st natomiast w bluzie za cienko i tu ta kurtka chyba jednak jest potrzebna taka przejściowa. A śpiworek to na nóżki raczej, mam koc i pokrowiec od tego ;)

Do góry