reklama
Agnieshkaa
Początkująca w BB
Heh.. Każdy zachodzi w ciążę w wieku,który jest dla niego odpowiedni i czuje się już na to gotowy.
Taaaaa.....
A weszłam tu bo to forum. Miejsce z zalożenia do wymainy myśli i poglądów. A mój pogląd jest taki, że 18 lat to nie czas na dziecko. Tyle i tylko tyle. Nikogo nie "cisnę", chyba że ktoś widzi nadinterpretacje.
Anonimowa19
Fanka BB :)
To nie wchodz w ten wątek - proste.Taaaaa.....
A weszłam tu bo to forum. Miejsce z zalożenia do wymainy myśli i poglądów. A mój pogląd jest taki, że 18 lat to nie czas na dziecko. Tyle i tylko tyle. Nikogo nie "cisnę", chyba że ktoś widzi nadinterpretacje.
Dokładnie. To jest forum nie do poglądów typu "O boże, jaka Ty jesteś młoda. Moim zdaniem.." bo tak naprawdę to takie zdanie, każdy ma w czterech literach. Jeśli Ci się nie podoba, to nie wchodź do takiego wątku. Tutaj kobiety sobie doradzają, są dla siebie miłe. Każda kobieta zachodzi w ciąże w wieku, w którym chce. Tak naprawdę mało Cię to powinno interesować. Jedne wolą wcześniej, drugie później. Ale każda jest tak samo dobrą matką i jeśli Ty tego nie rozumiesz, to takie forum nie jest dla Ciebie.
Anonimowa19
@Misty1008 dokladnie. To tak jak wejsc w wątek staraczek i mowic "po co wam tyle dzieci?", "jak mozna nie umiec zajsc w ciaze?!" np..
Tak, zgadzam się w 100%. Przecież każdy decyduje sam o swoim życiu. Kobieta powinna drugą wspierać. Nie rozumiem czemu w tych czasach w niektórych kobietach jest taka zawiść. Jeśli ktoś się cieszy z ciąży w młodym czy nawet starszym wieku, z jakiej racji ktoś się wtrąca ? Jeśli jest gotowa, kocha od samego początku dzidziusia to czemu podkładać jej kłody pod nogi i sprawiać przykrość, nie rozumiem..@Misty1008 dokladnie. To tak jak wejsc w wątek staraczek i mowic "po co wam tyle dzieci?", "jak mozna nie umiec zajsc w ciaze?!" np..
Emii06
Przeraża mnie to co tu czytam....23lata i 3cia ciąża? 18 lat i ciąża? 20lat i drugie dziecko? Wiem, każdy orze jak może, mam nadzieję że nie jesteście beneficjentkami programów aktywizujących młode matki z uwagi na wykluczenia społeczne, bądź benef. programów wspierających i utrwalających niewydowlność finansową w połączeniu z wyuczoną bezradnością. Spokojnej ciąży i lekkiego porodu.
Mas prawo do swojego zdania. Jeżeli kobieta w wieku 23 lat ma 3 dzieci , piękny dom , dwa samochody szczęśliwa rodzine psa i trzy koty [emoji28] uważasz że to patologia ? Robienie dzieci na 500+ i jest bezradna życiowo ? U mnie pierwsze dziecko było wpadka , a dwójka była świadomie zaplanowana. Znam przypadek mamuśki w wieku 28 lat , która ma dwójkę dzieci mieszka w kamienicy i liczy grosz do grosza utrzymuje się tylko z zasiłków ale na papierosy zawsze ma. Każdy ma swoje priorytety w życiu. Dla mnie osobiście ważna jest rodzina , miłość i stabilność finansowa. Wszystkie te kwestie u siebie zaliczam na 5+. Nie mam sobie nic do zarzucenie. Tobie proponuje abyś nie wrzucała wszystkich do jednego worka. To nie jest tak ze każda młoda matka to zło i cierpiące dzieci. Pozdrawiam
Emii06
A mnie przeraża to że matka rodzi dziecko do wiaderka , zabija i ukrywa w zamrażarce , tysiące kobiet są gwałcone , jest przemoc wobec dzieci i X innych nieszczęść na tym świcie. Nie to że w wieku 23 lat kobieta jest w 3 ciąży i ma szczęśliwa rodzine .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
MłodaMama99
Zaciekawiona BB
Hej miło cie poznać. Ja też urodziłam w wieku 17 lat ☺Hej dołączam do wątku, w 12t ciazy termin mam na koniec wrzesnia. Mam 21 lat. Pierwsza dzidzię urodziłam w wieku 17 lat.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: