reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina musiałaś mnie z kimś pomylić. Ja pracuje już półtora roku przy produkcji części samochodowych.

Happy zostań.

Co do mojej pracy to na początku było w miarę. Umowa co pół roku o pracę co prawda przez agencję no ale o pracę to rarytas w tych czasach. Ale ostatnio się psuje. Ludzie odchodzą jest nas mało norma taka sama nawet większą a i ciągle straszą zabranie premii. A ostatnio od września mam umowy co miesiąc. Co mi po takiej umowie. I jest mi przykro bo na nic sobie pozwolić nie mogę mieszkam w małym mieście gdzie bardzo słabo z pracą. A po liceum o jednym roku anministracji na nic lepszego nie mogę liczyć. A tu mam o tyle że dojazd darmowy a to jest ok 40min drogi.

PAPITKA przepraszam dawno sie nie oddzywalas. Nie pracowalas wczesniej w sklepie? To ja zakrecona moze jestem.. powodzenia i z praca i z dzieciaczkiem, oby sie udalo :)

reklama
Do góry