reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
1428140080600.jpg
Wielkiej Nocy czas nadchodzi,
cały dzień się każdy głodzi,
by móc jutro o poranku,
siąść za stołem przy śniadanku.
Zjeść kosz cały z jajeczkami,
zającami i kaczkami.
A już następnego ranka,
wiadrem wody zlać baranka.
Wesołych Świąt :-*

Załączniki

• 1428140080600.jpg
    1428140080600.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 45
Olcia wozek super... my nie mamy az takiego cuda ale tez z mocna rama .. i fakt zyje ten wozek juz dosc dlugo , ale kola odpadaja , z jednym trzeba bylo kombinowac zeby sie trzymalo . Wiec zwroc uwage jak ma mocowane kola .

Wesołych Świat dziewczyny ;)
Buziaki dla dzieciaków ;**

U nas zimno, słońce na przemian i snieg... Okropnie , do tego Julka trochę chora .. eh

Hej

I mam pytanie czy corka ktorejs z was albo kolezabki corka ma taki wozek dla lalek? Bo nie wiem czy rzeczywiscie jest stelaz stabilny i ze nie da rady go polomac :D
Nie mam takiego i nikt wokół ale potwierdze że najważniejsze są kółka. To one najbardziej cierpią ;) muszą być konkretne. Stelaż jest jaki jest, małe dziecko go nie złamie, no chyba że będzie do wózka siadać :p

reklama
Do góry