reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olcia- co ja juz nie kombinowalam:p ona ciagle pamieta jak ta kupa spadla na podloge bo ciae o tym mowi :p nawet nakladke na wc kupilam :p jak sie kapie to mowi do mnie tylko SIKA ja mowie chodz szybko na nocnik a ona NIEEE ;)
Tez bym chciala dac mala do przedszkola... Ale tu mega drogie a darmowe godz naleza nam sie jak skonczy 3 lata..

reklama
Hej :* my byliśmy dzisiaj u Antosi :) slodzinka taka do calowania :)

Co do nocnika...my sikamy na kibelek juz jakiś czas , ale problem z kupka mamy . Z dwa razy zrobila w nocnik , a tak to robi w pampka wieczorem ;/ no i na dwór ma dalej , u S jak Norbi jest to zapomina o soku ;/

Zbierany się do snu :)

OLCIA dobrze gadasz.. kredyt, nie pracujaca matka, w urzedach ciezko bo malzenstwo... latwo sie tylko mowi, co innego twoja sytuacja :) ktora pewnie byla i tak ciezka do podjecia.
MAGDA ja sobie tez zawsze obiecalam ze jak mezczyzna podniesie reke to dowidzenia.. ale jak by bylo tego nie wie nikt. Moj pare razy sie zapedzil, zreszta ja tez i padlo pare dosc nie przyjemnych slow, moze raz w miejscu publicznym, ale rozmowa i przeszlo.. wiem ze czasami i ja i on trzymamy jezyk za zebami chociaz sweeedzi niesamowicie
MILENA takie maluszki to sa kochaniutkie ;))

1420617228188.jpg
Wszystkiego najlepszego Sandra :*

Załączniki

• 1420617228188.jpg
    1420617228188.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 42
Hej dziewczyny :)
Wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku.
Wybaczcie mi moją nie obecność ale, P dziś dopiero wracał do pracy. A mojego tableta przed Sylwestrem oddałam na gwarancję , więc miałam ograniczony dostęp .
Hmm co do do tematu odejść osobiście od ojca Wiki odchodziłam rok ,zawsze gdy chciałam obiecywał że się zmieni ale kończyło się na słowach, miałam dość obelg w moją stronę i podnoszenia na mnie ręki , po jakimś czasie zaczęłam reagować tym samym , aż w końcu tak jakby przemówiło do mnie moje Ja, czy on jest wart tylu wylanych łez , nieprzespanych nocy czy chce to ciągnąć by Wiki to wszystko widziała. W końcu powiedziałam dość . Ciężko było ale z biegiem czasu widziałam tego plusy i pozytywy . Później odbiło się to trochę na P długo trwało za nim odnalazłam spokój.
My dziś mamy balik czyli wariacki dzień .
Pati dziś zrobiła mi pobudkę o 1 i zasnęła o 3:45 więc zaspałam z Wiki do szkoły , a co do niej mamy 4 ząbki dwie dolne jedynki i dwie trójki nie wiem czemu idą w takiej kolejności:confused2:
Lecę sprzątać odezwę się później :*
M

Co do tamatu odejść cóż ja mam taki charakter ze bym odeszła, może nie odrazu ale po cichu bym wszystko załatwia (ewntualny dom samotnej matki itp) miesiąc czy dwa i bym odeszła!
Sandra-Wszystkiego najlepszego :*
U nas po staremu,
Dennis nauczył sie 10 literek z alfabetu, dzisiaj pierwszy raz po przerwie idzie do przedszkola

Hej dziewczyny:)

Ja dzisiaj rozwoziłam gazetki, śniegu tyle nasypało ale cięzko nie było, szybko poszło, w piątek chyba będzie wypłata :p Jutro wybieramy się do mojej siostry i szwagra bo wypada rocznica ich slubu:)

Co do tematu to nie wiem co bym zrobiła, nie potrafiłabym tak od razu odejść.. musiałoby być naprawdę zle.. to zależy od sytuacji ja zawsze wolę dojsć do porozumienia ale zdrady czy bicia bym nie przepuściła, pogoniłabym z domu dopóki nie zmądrzeje, mam dużo wsparcie u rodziny także jakoś dalibyśmy radę

sandra Wszystkiego Najlepszego:*
happymum gratulacje dla Denniska! mądry chłopczyk:)

reklama
Do góry