reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nie wiem jak ta odzywka 8w1 ale ta sos jak na dkorki sie poleje to pali ja ale mysle ze normalnie w ciazu mozna :)

Mam taka sterte pradowania a tak mi sie nie chce ze szok

Ale wiatr jest u nas no wyjść na dwór się nie da , z moim Ł dzis zrobiliśmy przemeblowanie póki małego nie ma bo spal u teściów . mam tyle nauki przed tym egzaminem ze niestety Malý jest u jednej albo u drugiej babci bym miała trochę czasu na naukę ..

Czesc.

Czy wasi faceci tez gorzej przechodza wasza @niz wy same?? Bo moj przechodzi sam siebie i az mnie nosi i gryze sie w jezyk zeby za duzo nie powieDziec!!

U nas dzis deszcz. Sama skoczylam na miasto szybko, siorka z lobuziara zostala, a jutro juz wyjezdza, buuu i znowu same ;(( Ja tez chce juz do Pl... A narazie nawet planow nie mamy co do Pl....:confused2:

A ja cholera chce stad wyjechac, wrrr.. matka przechodzi sama siebie ojciec tez, mowie coli nie bo popilas wystarczajaco zaraz przychodzd cola w kubku Nikoli, dzis wchodze do lazienki a tam Nika trzyma szczotke do kibla w rekach i czysci kibel, popoludniu znowu papier w wodzie w kiblu i jedziee... a matka sie cieszy a ja myslalam ze ja rozniose i jeszcze pretensje o co mi chodzi, aja ku.wa tam sie s.ra a nie bawi!! Teraz ma antybiotyk, nie wazne ze jak obiadow nke zje to slodyczy nie ma babusia po kryjomu ja dokarmia kilogramami ciastek.. Bozu bozuu a my jeszcze kawal czasu, dopiero w poniedzialek za tydzien bo na piatek bilety o wiele za drogie..

Paulina wiem jak to jest ale wyluzuj troszke bo ty tak nastawiona jestes coz dziadkowie od rozpieszczania a rodzice od wychowania :D ja Zu w ogole coli nie daje bo to swinstwo i slodyczy rowniez moja mama jej na wiecej pozwala ale ja nie odzywam sie juz Zuzia wie ze u mnie nie ma tak latwo :p a bawi sie czym chce tzn do granic miala okres mycia kibelka cieszyla sie to baw sie tylko ja kontrolowalam zakladalam jej takie rekawice i juz ma tak ze robi to co ja robie

Co do dziadków u mnie tak samo co prawda moja mama trochę wyluzowala i bardziej bierze pod uwagę to ze Malý czegoś nie może ale Tesciowa daje mu wszystko i u niej robi co chce , czasami mam wrażenie ze robi tym mi na złość a jest do tego zdolna ;/

Oo, ja używam tego 8w1 bo stan moich paznokci jest taki że chyba zadna z Was tak nie ma ;)

Kolejny dzień minął, ja znowu bym coś zjadła a niewiem co.
Po porodzie to chyba i tak będę że 20 kilo do przodu ;) Haha ;)

reklama
Jutro kolejny dzień na rano. :( zmienili nam znowu. U nas taki wiatr że młodego A za kaptur w powietrzu trzymał a ten się cieszył bo go aż do gòry podrywało. Ja tam moimi paznokciami się mało zajmuje nie mam cierpliwości do nich a w robocie i tak się niszczą.

Do góry