reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

WITAM WAS W KOŃCU ! :-p

dopiero komputer naprawiłam... ale nadrabiać was nie będę bo ponad 30 stron jest :-p

Ktoś się rozpakował ? ogólnie działo się coś ciekawego ?:-)

reklama
Femka wg plotek to Ty już sie rozpakowałaś :-p ale spokojnie sprostowałam je:-D:-D:-D.
Byłąm dzisiaj z siorką na targach fryzjerskich,żeby kupić jej sprzętu troszkę i skończyło się na tym,że jak wpadłam w szał zakupów to wydałam kupe siana około 400 stów:baffled::baffled::baffled:...masakra

Hejka

Za mną nieprzespana noc ale odespałam w dzień :tak:
Małego bolał w nocy brzuszek, niby miał miękki ale strasznie sie prężył... i to wszystko chyba przez gryza banana bo nic nowego nie zjadłam... Ale zastanawiamy sie z M czy on czasami nie zaczyna cwaniakować bo jak płacze i sie pręży to jak sie go weźmie na ręce albo jak przystawie do cyca to zaraz spokój...

Mika ja właśnie nie karmie godzinami... on je po 15-20 min i zasypia ale nie koniecznie z cycem "w zębach"... Dokturka powiedziała że on smoka nie weźmie bo dzieci karmione piersią często nie chcą gumy a poza tym on wołając cyca wie że będzie mógł sie przytulić i właśnie o przytulenie do mnie tu chodzi... Dlatego smoka nie daje i nawet nie szukam innych bo jak nie chce to nie...

Netgirl no właśnie od porodu jedyne słodkie jakie jem to biszkopty ale biszkopty to głównie białko i proszek do pieczenia... Zaczęłam jeść herbatniki i jest ok a dzisiaj siostra mi przywiozła ciasto pieczone specjalnie dla mnie (biszkopt z masą budyniową) ależ byłam szczęśliwa :-)
Co do karmienia to ja wierze że nam sie uda, mam dużo pokarmu na tyle że mały jednorazowo jednej piersi nie opróżnia...I wydaje mi sie że mam treściwy... :-p

Teraz mały spi więc może tym razem z fotkami sie uda :-p

No nie zwróci mi się bo kupowałam to dla siory,ona uczy się jako fryzjerka a z jej nędznych pieniędzy z praktyk (150 zeta) to jej starcza na solarium i fajki,poza tym to ja ją nakręciłam na wyprawę i to ja jej wciskałam...ogólnie to i tak kupowałam towar o połowe taniej,w cenach hurtowych...
Nicole gryzie kabel od telewizora...taki stary,którego nie używamy już bo wymieniliśmy na nowy umyłam i dałam jej do zabawy bo ostatnio jak mi raczkowała to dobrała się do kabli od kompa i innych popodłączanych do prądu,więc wybrałam mniejsze zło i dałam jej kabel bez prądu:rofl2:

Kasiu,wiesz co ja po porodzie też miałam ochotę na słodkie i tylko wcinałam biszkopty,albo drożdżówki z kruszanką samą.
Jak Nicole była mała to kłądałm ja sobie między cyckami i tak mi zaspiała ;-) jak teraz jest chora albo coś to też tak z nią robię i jest si...momentalnie jej nie ma. Ale mi połozna mówiła,że większość dzieci tak właśnie robi,że lubią zasypiać przy cycu żeby czuć bicie serca matki bo to uspakaja dzieci,w końcu przez całe życie płodowe słyszą tylko to :-)

Ostatnia edycja:
No to widze ze twoja mala lubi elektrycznosc moja jak miala z dwa czy 3 miesiace namietnie patrzyla sie na zarowki a obecnie bawi sie slimakiem z fiszer prajsa i oglda jednym okiem zuzel z tata a wymyslilas juz prezent na swieta dla malej bo ja juz mam pomysly :) ucaluj mala od cioci

reklama
Udało sie,mały sie obudził ale dostał cyca i spokojnie mogłam wstawiać, więc komentować prosze...

Kitty a jakiej druzynie twój kibicuje? mój też ogląda właśnie finał... ja tam żużel lubie ale jak nasi jeżdrzą :-p
Firanka ja właśnie boje sie żeby małegonie przyzwyczaić do bujania, noszenia albo spania ze mną, ale już i tak chyba wyczuł że mu dobrze w naszym łóżku...

Do góry