reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Też mam wrażenie że cały czas sprzątam ... mała ma etap chodzenia przy czymkolwiek więc muszę uważać co gdzie leży ..

Happy to ja i troje dzieci plus pies..... sprzatam 2-3 razy dziennie.... :sorry2:
Na szeczesie od wrzesnia starszaki w podstawowce,najmlodszy w przedszkolu na 5h... mam nadzieje ze bedzie lzej :tak::happy2:

Happy, ja mam 25 lat, kolezanki moje 25-27 a nadal nie mysla o dziecku, w sumie ja gdyby nie wpadka tez pewnie jeszcze bym nie myslala:-pzawsze dziecko chcialam miec okolo 30
Maciejka, u mnie podobnie z tym ze z 2 kolezankami nadal mam bardzo dobry kontakt mimo ze dzieci nie maja, czasami gdzies z nimi wyjde ale nie mam juz takiej mozliwosci jak one, wyjsc gdzies na spontanie:-p
Bylam w biedronce, kupilam Bartkowi domino niecale 8 zl a dziecko zadowolone:-p

Liza-współczuję :p tak chciałam mieć duzy dom a teraz mi się sprzątać nie chce :p na poprzednim mieszkaniu wystarczyło 1, 5h i wysprzatane a tutaj jakieś 3 :p

Liza o ja miło wspominam 6 godzin wolnego codziennie :) teraz niestety młody idzie do szkoły więc będzie prędzej kończył i mała na głowie.
Anula moja przyjaciółka w moim wieku tak ma jak Ty że dziecko ok 30 chce i jest jeszcze bez dzieci i bez ślubu. Przyjaznimy się cały czas ale jednak inne życiowe drogi różnią. Ona się bawi spotyka z przyjaciółmi itp a ja dom dzieci itp także gdy się spotkamy to już nie jest tak jak było kiedyś..
Happymum my chcemy się w przyszłości budować. To nic że będzie dużo sprzątania :)

HAPPY jak jak jestem w Pl to 180m2 sprzatania mam. Wyobraz to sobie :p a tu to tylko nasz pokoj, salon i kuchnie sprzatam. Bo nikt z domownikow salonu nie posprzata a ja w syfie zginac nie chce. Chociaz tu i tak generalny remont by sie przydal.
MACIEJKA powodzenia w takin razie :) my zobaczymy gdzie bedziemy, bo jesli dostaniemy mieszkanie w Sztokholmie to tu zostaniemy a wtedy odrazu kupujemy dom w srodku lasu, blisko jeziora zeby sie wyrwac co weekend. oj marzy mi sie marzy... A ty bys nie chciala mlodej do zlobka dac? Gdzie na wakacjach jestescie?
PAPITKA poczekaj, nie przekreslaj drugiego dziecka bo jeszcze roznie moze byc. Mowie to ja ta ktora mowila kategoryczne nie dla drugiego jeszcze niedawno :p
LIZA zazdraszczam! Chetnie "pozbylabym" sie mlodej na pare godzinek dziennie :)

U nas burzowo, wkoncu ;) chwilka wytchnienia

reklama
Do góry