reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena ooo ja nie wiedzialam ze masz tatuaz :) przepraszam ze zle zrozumialam :-)
Mirabelka no wlasnie po znajomosci mozna, ale ja wole isc tam gdzie mam pewnosc ze jest to robione profesjonalnie. Moj A. ma trzy tatuaze, jeden za flaszke wodki, drugi za 30zl, no a ten co robil teraz to dal 220zl. Ale tamte tatuaze to "za kawalera" bo jakby byl ze mna to napewno nie pozwolilabym na to zeby robil tatuaz po pijaku...

reklama
Paulina12 tak Elwis to lablador :tak: ;-)
Mirableka co u ciebie slychac?
23may oooja tez bym zjadła pizze ;-) mniam

Hehe ja zawsze chcialam jakis skromny tatuaż, no ale ex mąż mi nie zezwalał na to...
a teraz mysle ze mi sie odechcialo choc kto wie.... :cool2:
X factor leci, chlopcy spia, córa jeszcze tylko sie kręci heh

Paulina Spoko , nic się nie stało .. Ja mam po znajomości ale profesjonalnie w studiu ;P

Liza Moja właśnie zasnęła , pośpiewałam jej kołysankę hehehe i padła . herbate wypiję i na łóżko odpocząć .

P tyle siedział a teraz pojedzie na cały dzień :-(

Milenaa u mnie dzieciaki jakos nie lubily jak spiewałam :-D
Sami zasypiali, zreszta ja je tego uczylam bo potem sie ruszyc nie moglam, a z jednym dzieckiem to i mozna usypiac ale z dwójka, trójka to juz ciezej :-)

Ehh tez chyba zaraz pojde na łózko ale nie... bo zasne :p

Liza witaj! w koncu Cie widac!

ja sie nie odzywam bo czasu nie mam, mlodsza ciagle spi, ale starsza to taki szogun ze szok! wystarczy ze spuszcze ja z oka na chwile a juz nawywija :sorry2:

Liza tez tak wszystko gryzl włacznie z toba?? Moja Luna ma prawie 5 miesiecy a dalej szaleje
Milena bolalo ?? :-D ja sie juz doczekac nie moge, ale boje sie strasznie :-D
23may wyspisz sie przynajmniej :)
Herbata zaktualizuj suwaczek :)

Ja ogladam "potwory i spolka" :-D Pamietam jak bylam mala i to ogladalam, i potem schowalam sie pod koldre i beczalam hahahaha smutno mi sie zrobilo jak zostawil Bu :-(

Herbata oj to niunia daje popalic hehe :p
Paulina nasz Elwis skonczy 8 mies 12ego kwietnia, i powiem Ci ze własnie jak do nas trafil to przez miesiac pogryzl tyle rzeczy ze szok.... bylam wkurzona na to no ale teraz mu juz przeszlo i nic nie gryzie w domu, choc nie powiem to są raczej zywe psy i tak jak ja to mówie "ma mądry wzrok, ale glupi jeszcze umysł" ;-) do roku takie te psy ponoć są... :-)
edit. od grudnia urósł razy 2 i wiesz jak sie pcha czasem do przytulania na rece i tak ogolnie? no normalnie rece opadają :-) ale fajny psiak nie ma co ;-)

Ostatnia edycja:
Witam;-)
Bartek zasypia a ja mam chwilke:-p
23may u mnie w lo 2 dziewczyny z klasy mialy dzieci obie urodzily w 3kl, zaden z nauczycieli nie pytal o dzieci jak juz to tylko dogadywali, wiec lepiej bylo sie nie pokazywac z dziecmi na terenie szkloy z reszta chyba zadnej nie przyszlo to do glowy. na studiach tez nie przychodzily z dziecmi chyba ze szybko po wpis a i tak inni byli zli ze z dzieckiem bez kolejki chociaz byly i takie ktorym to nie przeszkadzalo. Mi w sumie bylo obojetne ale czesto slyszalo sie "ze przywlokla dziecko i mysli ze wejdzie bez czekania".
Tatuaz tez chce ale Ł jest przeciwny zobaczymy co tego wyjdzie:-p

reklama
23may, bo ten dyr. jest ogólnie durny. jak byłam w ciąży i się dowiedział to powiedział, że mam zabierać papiery, albo zrobi tak, że nie zdam z żadnego przedmiotu. :/ nikt go nie lubi.
Paulina ja ostatnio oglądałam Herkulesa. ;)

Mała dzisiaj była u babci K.. próbuje namówić K., żeby przyszedł z Małą jutro po mnie do szkoły, bo mi się nie chce samej wracać. zjadłabym lazanie, albo pizz, albo makaron z serem, albo schabowe z ananasem i serem.. albo coś.. dzisiaj K. uśpił Małą. nawet.

Do góry