reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
melduję się na pokładzie:)

teściowa niedawno pojechała, K. też już do pracy wybył, dzieciaki się bawią więc mam chwilę dla siebie

mój K. też tak pije, że od sylwestra jeszcze wódzia w lodówce stała do wczoraj.No ale nie będę się czepiała, że z kolegą wypił na urodziny

ja o ciąży jednej jak i drugiej wiedziałam od razu jak mi się okres spóźniał a zawsze mam regularne. Oliwię ur. aż 9 dni po terminie a Damiana 1 przed

Hejj;)
Jaka dzis produkcja na forum no, no:p
Mój T wczoraj poszedl spac przed 18, obudził sie królewicz ok pólnocy że on juz wyspany jest, zjadł ze mną kanapeczki bo mnie przycisnelo i sobie zrobiłam i herbatke. Ja sie zbieram do snu a on czy sie "potulimy" bo on sie wyspał i nie ma co robić:p haha koleś jesden:p Dostał zrype i wył tv a on po co to wył a ja mówie bo spać idziemy a on ze sie wyspał. Dostał piloty i sobie oglądał a ja spałam, w międzyczasie próbował mnie pobudzić:D ale mu sie nie udało bo taka godzina to juz dla mnie jest straszna:p Hehe czubek:p

Ja sobie na poczatku mieszkanie za granica jakos wyobrazalm ze jest fajnie, kolorowo, jak to co niektorzy ubarwiaja konkretnie.. ale jak sie zderzylam z rzeczywistoscia, rozna kultura, roznymi ludzmi i jezykiem angielskim ktorym wcale nie przypomina tego co ucza w szkole to byłam w szoku.. Tutaj jakos ludzie tak sie ze soba nie spotykaja na kawke i plotki.. no chyba ze wlasnie mamuski w parku z dzieciakami.. Jak urodze to bede chodzic do parku moze jakas kompanke znajde sobie:p

Uciekam sie kapac, wejdę potem;)

magda pewnie wszystko też zależy w jakim miejscu jesteś:) ja sobie londynu nie wyobrażam choćby ze wzgledu na finanse! i ogrom tego miasta ale tutaj w Castleford jest mi dobrze...fakt znajomych mi troche brakuje ale juz znalazłam sobie 2 koleżanki polki :) i nie jest źle :)
U mnie tez była inna sytuacja bo mnie w polsce komplatnie nic nie trzymało ...

reklama
Do góry