reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka - no martwię się, dzwoniłam do lekarza, że mi się dziecko rano nic nie ruszało ,teraz ledwo czuję jakieś lekkie kopniaki ( praktycznie nie czuje ) i że mam skurcze tak co 30 minut .
A on do mnie że mam mierzyć co ile skurcze , bo jak będą co 10 - 15 minut to do szpitala rodzić. ; o

reklama
Maleństwo hm.. To faktycznie krótko z sobą jesteście. A to gdzie on pracuje, bo chyba gdzieś pogubiłam fakty? Mój J. też nie jest wylewny, już się przyzwyczaiłam, ale on na wstępie już o tym informował. Rzadko u nas te 2 magiczne słowa padają bo ja też nie jestem wylewna. No ale jesteśmy ze sobą 5 lat prawie, więc uczucie jest i oboje o tym wiemy. Po prostu wyrażamy je na inny sposób. Musicie poważnie pogadać bo bez rozmowy będziesz się tylko zadręczać.

pracuje nad morzem teraz w barze a w czerwcu idzie obok do restauracji w niej się poznaliśmy razem pracując on kucharz ja kelnerka.
popisaliśmy trochę o tym. zobaczymy czy to coś da. nie pozwolę by to znikło byśmy się oddalili. będę walczyć.

Blaneczka jedz do szpitala chyba maleńka będzie chciała już wyjść. śpieszy jej się.

dziś byłam z mamą B na Wyspie Młyńskiej (kto z Bydgoszczy to wie) sama zaproponowała czy nie chce iść. posiedziałyśmy trochę i watę cukrową zjadłyśmy.
rano dałam jej róże za wczorajszy dzień nie wiem czy wypadało ale pomyślałam że co szkodzi spróbować. zaskoczona była.
jak myślicie wypadało dać dobrze zrobiłam??
my z B to jeszcze zaręczeni nie jesteśmy. a ślubu nie bierzemy przez alimenty które dostaję od ojca.

mam do Was pytanie, bo zaczęło mi delikatnie plamić z piersi. wiem że to siara. ale nie chodzi o nią ale o piersi czy to normalne że widać tj żyły na piersiach. to od pokarmu tworzącego się??
dodam że mi urosły z 75B na 80D/E

Dobra . Przekonałyście mnie . Jadę .
Ale będę do Was pisać z komórki , bo jakoś mi nie przeszkadzają te skurcze . Tzn. są tak mniej więcej co 30 minut i nie są mocne . Coś w stylu jakbym miała okres.

blaneczka to bądź z nami w kontakcie. martwimy się. 3mamy kciuki, dasz radę.

idę się zdrzemnąć coś mnie oczy się kleją. będę na pewno potem. buziaki...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry