reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Powiem Wam, że wczoraj nie było tak źle, bo Zuzia po 22 zasnęła :tak: a dzisiaj o 7:30 się obudziła, więc też ok, bo ostatnio po 6 pobudki robiła :sorry2:

P. z Zuzią pojechał do swoich rodziców. Zuzia jak co tydzień na niedzielę, a P. jeszcze do mamy na Dzień Matki, bo na dzisiaj się umówili :tak:

Vegas J. jak dzieciak urażony się zachowuje :-p ciekawe kiedy zamierza zacząć zachowywać się normalnie. Jak Ty z nim od wtorku tak wytrzymujesz? :szok: ja to już bym chyba wybuchła... znając mnie :-p
Śliczne zdjęcia :tak:

Blaneczka nie ma czego się bać. Tak czy inaczej je dostaniesz, sama sobie dziecka nie zrobiłaś, więc nie tylko do Ciebie należy utrzymywanie dziecka.

maleństwo po prostu mu to powiedz. Że potrzebujesz więcej uczuć, że potrzebujesz przytulenia czy ciepłego słowa (smsa) ;-) jak facetowi nie powiesz wprost to się nie domyśli, facet to proste stworzenie :-p

reklama
anetka z nim ciężko. on zaraz odpisze ze przecież pisze, lub ze pracuje. dla zabawy tam nie pojechał i że na zawsze też.
a poza tym on sam powinien pisać ze kocha a nie z przymusu przecież.

i jak mu to napisać sama nie wiem jak zacząć?

vegas facet czasem gorszy niż dzieciak.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maleństwo może po prostu nie lubi aż tak wyrażać uczuć? Pewnie myśli, że Ty wiesz, że on Cię kocha, więc uważa, że nie musi tego codziennie pisać, ale to nie znaczy, że Cię nie kocha.
Ile ze sobą jesteście?

Malenstwo - powiedz mu to ;* Sam nie zgadnie ;) Może myśli, że skoro nic na ten temat nie mówisz to to akceptujesz.

Vegas - no ten twój to przesadza . Może jeszcze go przeprosić masz ? ... Bez komentarza , mam nadzieję, że się opamięta .

Renata - ja sobie nie mam nic do zarzucenia . Mogą mnie sprawdzić całą , bo ja wiem , że nigdy nie zrobiłam nic nieodpowiedzialnego .Nigdy się nie nawaliłam do nie przytomności , nigdy nie znikałam z domu , moi rodzice nie mieli ze mną większych problemów ( wiadomo ,że czasem przegięłam , ale to nic poważnego) , uczyłam się dobrze . Co do mojego byłego to u niego różne rzeczy były , o połowie pewnie nie wiem , ale nie zamierzam prać brudów przed sądem , bo to nie rozwód . Zależy mi, żeby dawał mi pieniądze na utrzymanie Lilki. Bo nie chcę, żeby moi rodzice płacili za wszystko . Jedyne co to, że mam dobry kontakt z rodzicami byłego i oni powiedzieli, że mam się nie przejmować i składać wniosek . Powiedzieli, że będą płacić , ale on im będzie oddawał to, bo to jego dziecko . Ogólnie mnie ciągle przepraszają za to co on wyprawia i że nas zostawił itd. A mi zawsze głupio jest wtedy .

Anetka -
a to 22 to nie tak źle ;)

anetka jesteś my razem krótko. 21 lipca 1 rocznica nasza dopiero. i razem jej nie spędzimy bo on tam i w pracy a ja tu. nawet jak przyjechałabym to czasu mieć nie będzie.

maleństwo-Ja sie upominam od swojego jak mi brakuje czegoś ;D nawet buziaka. Tylko że ja mam go koło siebie prawie ciągle.
Za miesiąc:-D będzie 3 lata i od samego początku dzień w dzień ze sobą. Nie wyobrażam sobie żeby gdzieś na dłużej wyjechał.
Blaneczka-Sama przecież z tym nie zostaniesz rodzice na pewno cie samej z tym nie zostawia i pomogą wszystko załatwić:tak:

Ale dzisiaj pospałam do 10:szok: i tylko dwa razy przerwa na siku mały mnie chyba oszczędził ;D ale jak się podniosłam to od nowa tańczy.

Blaneczka no nie jest źle. Dzisiaj u teściów się pewnie wyszaleje to szybko zaśnie :tak:

maleństwo tak właśnie myślałam, że nie jesteście ze sobą długo, bo chyba nie potraficie szczerze rozmawiać o uczuciach i o tym czego od siebie oczekujecie ;-) z czasem pewnie będzie Wam łatwiej :tak:

Papitka zazdroszczę tego spania :p aż mi się przypomniało jak ja w ciąży do 13 spałam :D a później jeszcze sobie drzemkę robiłam po południu :D

reklama
maleństwo-No to nie ciekawie i nie zbyt miło się odnosi. Dziwnie się zachowuje jakby go nie interesowało nic. Musisz szczerze porozmawiać z nim jak będzie tylko na to okazja i powiedzieć co czujesz. Jakby mój tak powiedział to nie wiem co bym mu zrobiła. Mój to się sam uczył liczyć tego wszystkiego kiedy następny tydzień itp.
anetka551Normalnie to ja ostatnio śpię po max 3h wiec dzisiaj to mój rekord od miesiąca :-D.

Do góry