reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas ja w wakacje będe jechać z Przemkiem i Zuzą do Świerkocina- zoo safari ;-) a to jest "rzut beretem" od Lany :-p no i Lana też byłaby chętna chyba na małą wycieczkę :-p zobaczymy, jak to będzie ;-)

edit:
umi fajnie się przedstawia :-) Zuzia mówi, że jest "Ziuzia Pipika" ma "a lata" (nie wiem dlaczego nie chce powiedzieć dwa lata:/) i mieszka "Ciance" :-D:-p

reklama
anetka jak ja kacpra pytam ile ma lat to pokazuje dwa a mówi, że "pół do nastej" ( wpół do jedenastej) Mój Kacper za chorobe nie powie, Dębica:wściekła/y::-D

My tez sie wybieramy do zoo safari ale do takiego blizej mnie, nie pamietam znowu nazwy ale pamietam jedno mamy do niego 150 km:-D

Lana tak on dość duzo mówi, ale nie zawsze wyraźnie. Ma spore problemy z wymową, bo np tego "k" nie wymawia w niektórych wyrazach bo np jak leciał XFactor to Michał Śpak powiedział bez problemu:-D, a na Kube wojewódzkiego wołał "O Puba jeśt" czyli jak mu tam zawieje.

umi skąd mu się wzięło to pół do nastej? :-D:-D
Zuzia też nie powie "Trzcianka" nie ma takiej opcji, głupie te nazwy miast :-p ale Cianka też ładnie brzmi :-)

Lana my dostajemy ok. 10. ;-)

Lana ale to chyba bardziej w sierpniu, bo Przemek będzie miał wtedy urlop :tak:

rox taaak "Cianka" rządzi :-) moja córka też dołączyła do tego grona, które tak fajnie wymawiają nazwę mojego wspaniałego miasta :-p no ale dziwne by było gdyby dwulatka powiedziała "Trzcianka" ;-)

u nas też ciężko niektórym wymówić ''Pszczyna'', zwłaszcza mojej rodzinie w Niemczech:D:D Niezły mam wtedy ubaw z nich:D

reklama
Lana no Międzyrzecz też raczej nie należy do łatwych słów, szczególnie dla dzieci ;-)
Aż nie wiedziałam sama jak "Międzyrzecz" napisać :-D tak się zakręciłam :-p

Do góry