reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magdaa -a to przepraszam :-p

niuniaa -tak swoją drogą, to chłopak teraz słono będzie musiał płacić za swoją rozpuste... dwójka dzieciaków to duże wydatki :sorry:
załóż sprawę o alimenty i zapomnij o nim.
a teraz jak bedzies kupywala wyprawke to bierz na wszystko faktury, jak juz bedzie jasne sadownie, ze jest ojcem to bedzie mial obowiazek oddac Ci za wyprawke 50% z tego co mi wiadomo :tak:

reklama
magda
no ale niesety nie jest mi z tym latwo chodz sama jestem z siebie dumna ze tak sie trzymam:)
Asheara
dlugo bylismy ze soba zareczeni bylismy ja jak idiotka planowalam slub..
Lexi
no trzymam sie jakos chodz nie jest mi latwo!!

Niunia, na drania trafilas. Takie sytuacje ciezko jest przewidziec. Ja jestem rozwodka, na szczescie nie mielismy dzieci. Po roku bycia w zwiazku malz. mnie zdradzil. Ciezko bylo, ale teraz nie zaluje:-D Trzymaj sie cieplutko!

Witam nowe przyszle mamy,
ale tutaj gwarno.. :p

Miki ma ósmego zeba, dzis wyszly dwa jeden rano drugi po poludniu, rekord jakis... ;]

reklama
Dziewczyny szok z naszymi pociechami mój syn śpi od 15 :confused::confused::confused:

A co do dedukcji dzieci to proszę co mój syn mi dziś powiedział

JA MAM PISIORA TATA MA PISIORA A MAMA NIE MA NIC :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Poczułam się jak NIC

GRATULUJE ZĄBKÓW

Do góry