reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a Moj chce dziewczynke, jak ja :) juz sie doczekac nie mozemy zeby sie dowiedziec :)
e tam, beda male coreczki tatusia :-) niech sobie kupi kotka zeby nie czul sie samotny :)

reklama
w ktorym wtedy bylas tygodniu ? a chcialas synka :) ?

w 22 tygodniu, tak jak ViKamcia z pierwszą córunią;-) a czy chciałam synka? hmm, dobre pytanie:-p w sumie to nie nastawiałam się jakoś szczególnie powiem Ci szczerze:-) ważne,żeby było wszystko w porządku z dzidzią;-) wiemy z Michałem,że na jednym dzieciątku nie chcemy zakończyć,więc może dziewczynkę też będziemy mieli:-)

U mnie w rodzinie jest urodzaj chłopców w każdym wieku:-D także Jacek nie będzie narzekał na brak towarzystwa jak podrośnie:-p

trinaa to ja też wam tego życzę ...

zupaogórkowa ale ja się nie martwię.. bo wie że w realu jest tak że faceci wolą synków ale póxńej bardziej kochają córcie może nie bardziej kochają ale mam na myśli ze z córeczki to już oka nie spuszczą i rozpieszczają i wogóle.. :-D

Ostatnia edycja:
Vikamcia już mnie tak nie ciągnie. Nie za wszelką cenę wcześniej. Nic nie robiłam takiego żeby specjalnie wywołać. Za 2 razy chodziłam po schodach i to nie dużo. Jedna kąpiel ciepła i dużo spaceruję. Nie brałam żadnych specyfików ani tym podobne. Ja po prostu chcę urodzić bo serio jestem zmęczona. Końcówka mnie wykańcza troszkę.

A ja poluję na laptopa i mam zamiar go wygrać :-D

reklama
Vikamcia już mnie tak nie ciągnie. Nie za wszelką cenę wcześniej. Nic nie robiłam takiego żeby specjalnie wywołać. Za 2 razy chodziłam po schodach i to nie dużo. Jedna kąpiel ciepła i dużo spaceruję. Nie brałam żadnych specyfików ani tym podobne. Ja po prostu chcę urodzić bo serio jestem zmęczona. Końcówka mnie wykańcza troszkę.

A ja poluję na laptopa i mam zamiar go wygrać :-D

rozumiem zmęczenie , każda mama jest zmęczona.. ja tak samo byłam i jestem teraz i myslę tylko zeby już ta końcówka nadeszła..
ale myslę że jak się tyle wytrzymało to się wytrzyma ten tydzie więcej..
sama po terminie już jezdziłam na zakupy i łaxziłam po miescie cały dzięń zeby coś ruszyło no i piłam ta herbatę na zmiękczenie szyjki..
ale takich specyfików jak olejek rycynowy czy gorące kąpiele to bym się bała zastosować choćby dla zdrowia dziecka

spacery są wskazane :tak: to rzewcz naturalna.. ja miałam na myśli dodatki...;-)

Do góry