reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak a ja własnie nie znosze jak ktos mówi do mnie pr Andzia... no nie cierpie.. Ania tez nie bardzo ale jest to dla mnie znosne
A mnie sie podoba jak znajomy mówi do swojej zony " Katrina" strasznie mi sie przez niego to imie zaczęło podobać
trinaa nie no wiadomo, ze bez przesady ale jednak czlowike w ciazy sobie na wiecej pozwalał:-p

reklama
Ixi ja jem czekoladę i nic sie nie dzieje. No,ale każde dziecko inne. Dobrze,że Cię przyjęła i,że nie masz się co przejmować tą skazą. A mały jak dobrze wagowo nadrabia :-)

Umi do mnie tak bracia cioteczni wołają ;-)

A moje znów było i jest takie zadko spotykane imie -Eliza i wogóle jakos mi sie nie podobalo...;]

ixi tak myslałam ze dostaniecie clemastinum:) nam tez to bylo zapisywane jak jakies uczulenie wyskakiwalo z hania lub danielem...

bylam na spacerku myslalam ze mi poleci z nosa troche a tu odwrotnie nos sie zatkal i gorzej sie czuje... ;] zyc nie umierac... normalnie ulung ze mnie... :-D :lol:

agatkaT a mnie sie Marysia sie źle kojarzy tzn w moim przedziale wiekowym znałam tylko jedną Marysię i biedna była wytykana palcami w szkole z powodu imienia i chyba dla tego nie dałabym dziecku tak na imie. Ale sama na drugie mam Maria i moze dla tego po trochu tez mi sie nie podoba

Jakbym decydowała o swoim imieniu to nazwałabym sie Izabella koniecznie przez 2 L

Eliza
mnie sie Twoje imie podoba bo lubiłam " rodzine zastepczą"

lolkak ale ci fajnie mówią ach... zazdroszczę
trina moje typy: Maja, Iza, Kasia, Weronika Krystia, Kamil, Łukasz, Mateusz

umi hahaha ale skojarzenie :-D

Mi tez sie olus podoba ale wiecej synów nie zamierzam miec... a co do imion dla dziewczynek to Miałam miec w brzuszku Lenke a nie Mikusia :-D ale jest jak jest i kocham go mocno:-)
Lolkak dzieki :-D

reklama
mojemu Mężowi- Maksymilian
Ale mnie kojarzy się z psem- MAKS!
Poza tym nie pasuje mi do nazwiska...

A Mała będzie miała na imię Marianna. :) zdrobniale Marysia.
Teraz takie wyśmiewanie i wytykanie palcami z powodu takiego imienia nam nie grozi, skoro ludzie dają np na imię DĄB...

Ja tez mam na 2 Maria :-)

Do góry