reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas moja siostra ma synka i od urodzenia nie podawała mu żadnych witaminek,chyba że chorował, to wtedy ewentualnie. A tak, to dopiero od niedawna podaje mu Vibovit do ssania w tabletkach,a maluch ma 3 latka :) To tyle co wiem na ten temat;)

hej dziewczyny ;)

wybaczcie, ale nie dam rady nadrobić :-/
miałam być na bieżąco, ale inaczej wyszło :(

jutro zajrzę do Was w dzień z Wami pogadać :) ( o ile mnie pamiętacie ;) )

aha, i prośbę mam :)
Zaloguj się | Facebook

polubcie zdjęcie mojej niuni ;) (o ile macie chęć)
będę wdzięczna - z góry już dziękuję ;)

pozdrowionka i buziaki :) jutro zajrzę ;)

hej dziewczyny ;)
boże nic się nie wyspałam jak mi sie chce spać... :(
a zaraz do szkoły musze lecieć ;(
oh fajnie by było jak by mi sie chciało tak jak mi sie nie chce ;)
he;)
to mykam kochane ;*
do zo baczeniaa potem;*

reklama
Hej dziewczyny..
Ale było nadrabiania szok juz dawno tu nie było takiego ruchu ale to dobrze :):)
Dziekujemy wszystkim za gratulacje :):)
Widziałam temat wózkowy.... no niektóre ceny sa porażające. ja dla Sebusia wózek dostałam a dla Kuby kupilismy taki wielofunkcyjny za 350 zł z firmy Zooty.
Witam wszystkie nowe mamusie :):)
Beacia no juz coraz bliżej..... ja stawiam że do końca tyg urodzisz :):)
Eliza daj znac co z Mikusiem....

Do góry