reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dziewczyny,
znacie nick motylicaja ???

skopiuje Wam cos , z innego forum, z wizaz.pl

Chodzi o dziewczynę o nicku Motylicaja, która miał również kilka innych kont:
jagda22
Molalala
Irysowa
Jaga1111
Flicka88
karmelka1987
dudziakowa
Rozaliontka
chrupcia
dagoja_ja
zwierciadelko
kociakowa
mojra89
Malga19
Zaczęło się od tego, że siostra koleżanki dostała PW z podejrzeniem, że Motylicaja, Dudziakowa i Molalala i Jaga1111 mają podobny
styl pisania, podobne literówki, błędy, kolorki i emotki, do tego podobne podpisy
Zaczęłyśmy z dziewczynami sprawdzać posty tych dziewczyn i okazało się, że często przewija się również imię Jagoda/Jadwiga/Jaga i miasto
Kraków
moderator sprawdził z jakiego IP założono konta i potwierdził że jest to samo, a do tego podał tą resztę kont
Poza tym u nas na mamusiach marcowych Jaga1111 wkleiła raz swoje zdjęcie
brzucha na którym widać twarz Motylicaja
no i wczoraj Motylicaja przyznała się że kłamała, ale nie powiedziała czemu ani nic
i tyle
oszukiwała pół wizażu, raz była matką, raz kobietą w ciąży, raz poroniła bliźniaki, mąż ją zdradził, miał dziecko z inną, a raz poznała faceta na
wózku i inne tego typu straszne historie
z tego co wiem, wiele Wizażanek przejmowało się losami Jagi1111 która miała chyba najtragiczniejsze przeżycia i wspierało ją w trudnych chwilach, ale okazało się że to wszystko jedna wielka ściema
i już
:-O :szok: :szok: co za ludzie zyja na tym swiecie.
no comments...

kingusia Tu motylicaja jest nianią kogos tam i nie udaje ciązy ale te imiona jej podopiecznych sa podobne i miasto to samo raczej zaraz sprawdze zeby sie upewnić. Jednak tu nie robi szkody wiec pisze "Cześć" , " pa" "Śliczny" i nikt za bardzo nie zwraca na nią uwagi
Jak ładnie uogólniłas to wszystko :-D hahahah

heh..... :dry: :dry:

ixi heeejjj:))) czekamy na relacje i fotki:-)

Ostatnia edycja:
widzialam ze cos z nia nie tak:)
chyba nawet kmomus o tym pisalam jakis czas temu:)

pewnie mi:)

a pamietam jak andzia16 ostzregala mnie przed nia i wylapala ze laska pisze na wielu watkach ktore jej nawet nie dotycza.. miala nosa a ja jeszcze motylicaje ostrzeglam ze kierowane sa do niej zarzuty ze jest trollem hahah ael zem głupia byla.!:D

IXI super ze jestes:) czekam z niecierpliwoscia na ciebie:)

no i chcialam cos napisac i zapomialam.

pewnie mi:)

a pamietam jak andzia16 ostzregala mnie przed nia i wylapala ze laska pisze na wielu watkach ktore jej nawet nie dotycza.. miala nosa a ja jeszcze motylicaje ostrzeglam ze kierowane sa do niej zarzuty ze jest trollem hahah ael zem głupia byla.!:D

IXI super ze jestes:) czekam z niecierpliwoscia na ciebie:)

no i chcialam cos napisac i zapomialam.

napewno z toba kochana i Vegas tez cos podejrzewala o ile dobrze pamietam:)

jak Julcia???

ixi super ze juz w domku jestescie:) czekamy na focie Olisia:)

wiecie co ostatnio naprawde mam kiepska pamiec.....

Fikusek jula dobrze wczoraj m iala maly wypadek. cale szczescie ze nic sie nie stalo.

jej przeczytalam posta motylicaji ze jest w ciazy blziniaczej i mysle sobie no nie tu tez klamala ale czytamd alej ze 20 lat temu czyli ze ona jest z ciazy blizniaczej hehehe

reklama
Do góry