skopiuje Wam cos , z innego forum, z wizaz.pl
Chodzi o dziewczynę o nicku Motylicaja, która miał również kilka innych kont:
jagda22
Molalala
Irysowa
Jaga1111
Flicka88
karmelka1987
dudziakowa
Rozaliontka
chrupcia
dagoja_ja
zwierciadelko
kociakowa
mojra89
Malga19
Zaczęło się od tego, że siostra koleżanki dostała PW z podejrzeniem, że Motylicaja, Dudziakowa i Molalala i Jaga1111 mają podobny styl pisania, podobne literówki, błędy, kolorki i emotki, do tego podobne podpisy
Zaczęłyśmy z dziewczynami sprawdzać posty tych dziewczyn i okazało się, że często przewija się również imię Jagoda/Jadwiga/Jaga i miasto Kraków
moderator sprawdził z jakiego IP założono konta i potwierdził że jest to samo, a do tego podał tą resztę kont
Poza tym u nas na mamusiach marcowych Jaga1111 wkleiła raz swoje zdjęcie brzucha na którym widać twarz Motylicaja
no i wczoraj Motylicaja przyznała się że kłamała, ale nie powiedziała czemu ani nic
i tyle
oszukiwała pół wizażu, raz była matką, raz kobietą w ciąży, raz poroniła bliźniaki, mąż ją zdradził, miał dziecko z inną, a raz poznała faceta na wózku i inne tego typu straszne historie
z tego co wiem, wiele Wizażanek przejmowało się losami Jagi1111 która miała chyba najtragiczniejsze przeżycia i wspierało ją w trudnych chwilach, ale okazało się że to wszystko jedna wielka ściema
i już