fikusek1988
Mama Alanka:)
mi tez sie chcialo tak spac,ale moglam zwalic to na prace,wstawalam o 4 ,wracalam o 18 pozniej P przyjezdzal i chodzilam spac o 12 Ale jednak intuicja mowila mi ze w ciazy jestem i na ok 3 dni przed @ zrobilam testfikusek ja w sumie od razu nie miałam okresu ale myslałam ze mam cos z jajnikiem co dziennie po 18 miałam takie bóle ze dosłownie musiałam przykucnąć albo na kolana mnie rzucało przez bite 30 min nie mogłam doslownie wstać:/ raz mnie tak w sklepie złapało masakra, tez robiłam testy ale wszystkie negatywne a jak mnie ginekolog uswiadomił to nie wiem jak ja do domu wróciłam jak by mi dosłownie ktoś w łeb dał mnie sie na samym poczatku chciało strasznie spac wsttawałam o 6 a o 12 w szkole juz zasypiałam pamietam ostatnie lekcje jak spałam na kolezance która mnie budziała jak nauczyciele zaczynali chodzic po sali albo coś no masakra nie panowałam nad tym w ogóle raz nawet zasnełam na przystanku czekajac na autobus mama poszła po bilety do kiosku obok ja usiadłam na ławce i w minute zasnęłam
pati co do vibrucoru na Kacpra całkowicie nie działa