reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja bardzo dobrze, mślałam ze bedzie gorzej. ale spacerek od sali do sali potem 45 na tyłku niestety tylko historie mam w sali gdzie są mięciutkie i wygodne krzesła ale daje rade. mam zamiar zrobic sobie wolne dwa tyg przed terminem no moze tydzień o ile Michaś sie wcześniej nie wybierze na ten świat. :-)

reklama
clio - wdg chyba tez pierwsze. chociaz ja bym sie zdecydowała na całe czarne :p

dziewczyny, jaka jest różnica między Wami, a Waszymi mężczyznami? Mój jest 2 lata młodszy i nigdy mi to nie przeszkadzało bo i tak jest bardziej dojrzały ode mnie :p jak to jest u Was?
Między mną a mężem jest 4 lata różnicy. ja jestem młodsza:-)

a mój G. jest 8 lat starszy ode mnie :-)

a oprócz sezonu chorobowego,
sezon serialowy uważam za rozpoczęty :-D
Oooo dokładnie, ja dzis zaliczylam juz Majke, na wspólnej i własnie ogladam M jak miłosc:-D a mąż juz pojechal do pracy
Clio pierwsze :-)
A odnośnie sezonu serialowego ;-) Elizka kiedy na "2" rusza 6 sezon Haus'a??
Kurcze szczerze to nie wiem.... nie reklamowali jeszcze dokładnie kiedy ma sie zacząc bo bym wiedziala:-D hehe

U mnie Daniel z Mikim spią. Miki to juz od 18 spi:-) teraz niedawno cyca wydoil ;-) Hania tez chyba spi:-) ale przezywala wyjazd męża do pracy bo to piewrwsze nocki...
Jestem ciekawa jak ja sobie dam rade w nocy.... mam nadzieje ze bedzie spokojnie..... ehhhhh :dry:

Clio pierwsze :-)
A odnośnie sezonu serialowego ;-) Elizka kiedy na "2" rusza 6 sezon Haus'a??

a to juz nie w tym tyg?? ja tam nie przyuwazylam bo ogladam go na 3 roznych kanalach i kaZdy ma inny sezon.
ale gdzies jakas reklame widzialam o czwartku ale nie mam pewnosci.

Daff ja niewiem, ale wszedzie piszą ze nastepny sezon bedzie na jesien.... :]]]

Patrycja a to jednak juz sie bedzie zaczynac.... :-D teraz to ja sama juz niewiem co ogladac tyle tego jest:-D a oglądałyscie Mam talent w sobote?:-D

Ostatnia edycja:
Daff ja niewiem, ale wszedzie piszą ze nastepny sezon bedzie na jesien.... :]]]

Patrycja a to jednak juz sie bedzie zaczynac.... :-D teraz to ja sama juz niewiem co ogladac tyle tego jest:-D a oglądałyscie Mam talent w sobote?:-D

no to juz prawie jesień jest.:) takze zbyt dlugo moze nie bedziemy musieli czekac. ja sobie wlasnie sciagam sezon 6 nie chce mi sie czekac ;p

ja ogladalam mam talent;p

Asheara heh ;) miło że o mnie myśllisz

witam witam wszystkie :))) no fakt długo mnie nie było..
clio jakoś znoszę muszę . Nie jest łatwo bo i płakać się chce , ale muszę , bo moja mama pracuje na nocki i kiedyś musi się wyspać.

reklama
Do góry