reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Firanka ..wierz mi ,ze jestem dobrym człowiekiem..ale torche mnie zdenerwowałas i mnie poniosło..mam nadzieje ,ze zapomnimy o tym..i nigdy juz to się juz nie zdarzy:)
tylko nastepnym razem nie wyciągaj pochopnych wniosków hehe;)

Ja jestem wstanie kazdemu wybaczyc;)

reklama
Natalia- ja bym na twoim miejscu też skonsultowała to z lekarzem. Jesteś krótko po porodzie i nie wiadomo czy to napewno miesiączka. A tak byłabyś spokojniejsza.

Nie wiem czemu,ale Adaś mi walczy z prześcieradłem i nie ma zamiaru spać. Dziś cały dzień mi ryczał. Nie wiem czy przez zęby, czy przez te czerwone gardło i katar. Dałam mu Viburcol z litości i teraz szaleje.

Ale Wy szybko odpisujecie :D łohh liczylam, że ok 22 może ktoś odpisze:-)

a termometr? ten w smoczku jest okej? I czy wogóle będzie mi potrzebny taki?;-)

A co do łóżeczka to to się mojemu spodobało:-) więc się nie sprzeciwiam bo mi też bardzo pasuje, do tego w podobnym kolorze przewijak na kółkach..:tak:

Mój D. pojechał już.. ehh tęskno mi :eek: a jak mu się coś stanie.. (odpukać) teraz mam same takie myśli, że nie zobaczy swojego synka:-( a ja strace kogoś kogo kocham...

Rany, o czym ja myśle!?:crazy: rozklejam się.. ale to chyba te hormony.. bo rycze jak bóbr dzień w dzień ..

Natalia może skonsultuj to ze swoim ginem jeśli masz jakieś obawy,to na pewno wszystko wytłumaczy w końcu za coś pieniądze te mendy biorą...

Andzia to nie było,że jakoś mega złośliwie bo chyba nie widziałaś moich naprawdę złośliwych postów,kiedy toczyły się na forum wojny o wszystko,na tym wątku to pikuś,także wiesz tylko tchórz chowa głowę w piasek. ;-)

Ixidixi ten w smoczku Nicole zawyżał strasznie temperaturę,a niestety Nicole od dziecka często choruje,teraz będzie miała badania potwierdzające astmę...to szarpłam się i kupiłam taki termometr:http://boboland.pl/pl,product,333644,microlife,termometr,do,czola,fr100.html i sprawdził się najlepiej ze wszystkich ;-)

Ostatnia edycja:
ixi to na pewno hormony, ja też tak miałam :-) nie martw się niczym, ukochany niedługo wróci i nic mu nie będzie :-) jeżeli chodzi o termometr, to my używamy elektronicznego z miękką końcówką do pupy:-) zawsze jak mała ma problem z kupką, to można jej nim pomóc, chociaż to już w ostateczności, 2 razy tak robiliśmy:-)

widzę, że Andzia i Firanka topór wojenny zakopują...:-)

IXI-Ten termometr dostałam. Na początku nie dało się zmierzyć temperatury bo ma długi dzyndzel i mały go wypluwał. A potem szybko padła bateria a nie dało się jej wymienic. Dla mnie nie potrzebna rzecz. ja planuje kupić elektroniczny do ucha,albo czoła tylko trochę drogi.

Mam 2 elektroniczne takie zwykłe-ale pokazują różne temperatury-musza być ciągle mocne baterie. Nie wierzę im wogóle. Jak mały miał 39 gorczki to one pokazywały 37-38.Teraz mierze rtęciowym-jakoś mały jak ma gorączkę powyżej 37 to daje zmierzyć.

Ostatnia edycja:
Ja dostalam od tesciowej dla Malej termometr taki elektroniczny, nie w smoczku. Odpukac - lezy bez uzytku w szufladzie:)

Confounded a tam wojna zaraz ;-)

Lenka co termometr to inaczej mierzy...

Vegas no ciesz się,że nie używasz...ja niestety często korzystam z niego...

reklama
Do góry