reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ano zapeszyłam. chyba za bardzo chciałam, żeby nie przyszła:baffled: dziwne trochę, że tak nawet myślałam.
jeju dziewczyny u was też taki mróz?:szok:

reklama
ja czyściłam młodemu dziąsełka ale nie co dziennie z czystego lenistwa:-p
co do cesarki koszmar ja tez rezygnuje z drugiego potomka mam w nosie:-p:-D

femme fatal nie nie, nic sobie nie wkręciłam. po prostu tak miałam ochotę na to wszystko na raz:-)
eh, no i przyszła ta @:baffled: głupiaaaa, gdyby się nie spóźniała to bym sobie nawet nadziei nie robiła:-p

A ty się starasz? bo pisałaś chyba że nie i teraz się pogubiłam:sorry2: :-p

No i po zakupach kupilam mlodemy elmex i tak sie zastanawiam co z plukaniem bo on przeciez nie umie pluc jeszcze? no i kypilam sobie chrom no i chipy niezle polaczenie:dry:

Mojej pasty się nie płucze ;-) i nie nakładaj tego tyle co sobie tylko troszeczkę :-p
A tak w ogóle jestem w szoku bo tak jakoś sobie wyobraziłam że ty taka brunetka jesteś a mi taka blondi wyskakuje :-p :-p

W ogole dziewczyny tak powoli zycie wali mi sie na glowe Nic sie nie uklada w tym nowym roku doslownie nic caly czas pod gorke mam A tu jescze taka wiadomosc Moja babcie kochana nie dosc ze staruszka 85 lat miala niedawno operacje i ma rozrusznik a tu teraz wyszlo ze beda jej musieli obie nogii obciac bo ma miazdzyce zyl i krew jej juz w nogach nie krazy !!! Po prostu zalamka ;((( Niewiem co mam juz robic ;( Moja babcia nie zasluzyla sobie na taki los Jak ma umrzec niech umiera od razu bez bolu i cierpienia a tu musii takie katusze przezywac ;((

Współczuje ...życie nie jest sprawiedliwe ... <przytul>

Witajcie piszecie o ząbkach ja puki co próbuje nauczyc młodego czyscic zęby szczoteczka ale z marnyulm skutkiem bo gryzie szczoteczkę i chce ja połknąć ale puki co pasty nie daje bo w aptece mi powiedzieli ze po niżej pierwszego roku past nie ma:dry:

to źle Ci powiedzieli ja tą moją wcześniej kupiłam i jest bez fluoru nie trzeba płukać i jak dziecko ma ząbki to już można używać:-)

Hej. Widzę, że był tu temat o ząbkach a ja mam pytanie.. Czy takiemu maluszkowi jak mój czyściłyście dziąsełka? Bo mi już w szpitalu radzili

Nie ma takiej potrzeby...ja nigdy się z czymś takim nie spotkałam ;-)

W ogóle przed chwilą u małej w łóżeczku leżałam :-D:-D:-D bo ma otwierane wejście z boku i weszłam sobie jaaaa jak ona ma tam fajniutko :-p :-)

femme fatal nie staram się raczej, ale to nie znaczy, że bym się nie cieszyła:-)po prostu jak się @ nie spóźnia to jest ok, a jak się spóźnia to na początku mega strach a potem robię sobie niepotrzebnie nadzieje, no i przychodzi rozczarowanie małe:-pwiem wiem, dziwne:-D

Cześć dziewczyny mam do nadrobienia około 15 stron :p A teraz źle się czuje i kładę się zaraz spać więc narazie nie będę nadrabiać ;) Jutro sobie poczytam co tam ciekawego pisałyście.
Wpadłam na chwile odwiedzić was xD :)
A tak poza tym to dzięki za zaproszenia na nk ;) Pozdrawiam ;* i dobranoc ;)

Grecja u nas tez starszny mroz:no:
Femme no domyslilam sie, ze malutko:-p no i jestesmy popierwszej probie i Miki nie chcial dac mi szczotkowac tylko sam chcial:dry:A teraz to ja nwet jestem ruda blondynka musze nowe zdjecia powstawiac bo te powli kurzem zachodza z lata sa:-p

Mikie juz gotowy do spania ale jeszcze lata po domu zaraz go wloze do lozeczka ale po humorze widze ze nie bedzie najlatwiej:sorry2:

GRECJA - aha rozumiem :-) też tak miałam :-) ale jak już nie chciałam to dopiero wpadłam :-p

No tak widzę weekend się zaczął i pustki się robią :-p

SYLCIA Przykro mi z powodu Twojej babci. Niestety każdy kiedyś musi się wycierpieć. Szkoda tylko że Twoja babcia musi się tak wycierpieć. :-(

dzieci już śpią i ją chyba też zaraz pójdę spać. Dobranoc mamusie. Miłych snów :-)

Hej. Widzę, że był tu temat o ząbkach a ja mam pytanie.. Czy takiemu maluszkowi jak mój czyściłyście dziąsełka? Bo mi już w szpitalu radzili

Pewno ze mozesz a nawet wypadalo by :)) Apthin tak to sie chyba pisze Tym najlepiej czyscic jame ustna dzieciaczka ja to robilam raz dziennie ... Nie robil sie taki grzybek polotu na jezyku ani Nadin nie miala plesniawek :))))))

Cześć dziewczyny mam do nadrobienia około 15 stron :p A teraz źle się czuje i kładę się zaraz spać więc narazie nie będę nadrabiać ;) Jutro sobie poczytam co tam ciekawego pisałyście.
Wpadłam na chwile odwiedzić was xD :)
A tak poza tym to dzięki za zaproszenia na nk ;) Pozdrawiam ;* i dobranoc ;)

Witam I zdrowka zycze teraz znow jest ten cas ze mozesz sie czuc jak na poczatku ciazy wymioty i mdlosci ale nie zawsze tak jest :)) Wyleniu**** sie duzo bo pozniej przy dziecku tyle czasu nie bedzie :p

Dziekuje za mile slowa w zwiazku z babcia podziekuje i w imieniu babcii ... A babcia dzis umarla ;((((((((((

reklama
kolia ja to teraz siedzę cały weekend w domu i się nawet nie wynurzam. dzisiaj wracając z uczelni czekałam 15min na autobus, przyjechał jakiś mocno stary, bez ogrzewania, z harmonijkowymi drzwiami, a miałam do przejechania 9 przystanków i potem jeszcze dojść do bloku jakieś 7min. w pewnym momencie to myślałam, że już nie dojdę, a jak weszłam do sklepu to aż mi się w głowie zakręciło:confused:
femme fatal ja niby nie chciałam, no ale... teraz to już popij wodą bo właśnie zażyłam pierwszą tabletkę anty. ale może będę tą 1/1000:-D żartuję...w każdym razie zamierzam brać maksymalnie 1,5 roku a może i nawet krócej, bo nie chcę mieć potem problemów z zajściem w ciążę

Do góry