reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka a ja Ci zadam takie pytanie , Ty wogole wyleczasz kiedys komputer ? kiedy bym nie weszla jestes na BB :-p:-D

Grecja stare mamuski , tzn ktore ? :-p uwazasz ze Jestesmy jakies zle i odstraszamy od watku ? :-p

Basia przypomnialas mi wlasnie o tym hulajhop , kupie sobie i chyba jednak skusze sie na jakies cwiczenia gdy bede ogladac tv :-);-)

Paulus witam ;-)

wiecej nie pamietam , wybaczcie skleroza :sorry2::-D

Polna no ja juz wlasnie nie krece, bo Lena idzie do mnie ze swoim hula hopem a ze mam pokoj 2 na 2 to ja sie ledwo mieszcze a co dopiero 2 hula hopy:-Dahhh

Grecja jak to my odstraszamy??:-p

baska chcieć a móc to dwie różne rzeczy. no nie ukrywam, na początku byłby szok i w ogóle, chociaż w głębi bym się cieszyła, tylko co dalej:-p
polna straszne nie jesteście, tylko dziwnie mi było tak pisać, szczególnie że w ciąży nie jestem ani na razie nie planuję:-D ale teraz znowu się udzielam:tak:

Grecja to tez prawda:tak:ale takie niespodziewajki sa najmilsze:tak::-)

Polna no wiesz nie kreci tak ale stroi kolo mnie i trzyma w reku i kreci kolkiem a ona stoi jak slup soli:-Dmasakra.. najbardziej to przeszkadza, bo co chwile traca w moje kolko:baffled:

mi to chyba by całe życie przed oczami przeleciało:-D
na razie się nie martwię. zacznę w sobotę jak dalej nie przyjdzie. a wy tak na samiuśkim począteczku miałyście jakieś objawy konkretne? tzn takie, które były dziwne, prawie jak na @ ale nie to samo?

Grecja mnie nie pytaj bo ja kompletnie zapomnialam ze mialam dostac @ :-D powiem Ci ze ja zanim zaszlam w ciaze kazda @ byla przyjemnoscia ( znaczy nie doslownie:sorry2: ) ale nie bolal mnie brzuch przed , w trakcie czy po :no: cioteczka przychodzila i odchodzila :-)
Ja dopiero zaczelam odczuwac jakies bole jak zaczelam podejrzewac ze moge byc w ciazy , wczesniej nie zwracalam na to uwagi a moze nie czulam - nie pamietam bo to dawno bylo :-p

Basia slup soli , dobre :-p:-D:-D

Greca przelecialo nie przelecialo ale bys sie cieszyla na pewni predzej czy pozniej:-) a ja hym na poczatku mialam tylko bole jak na okres takie krotkie ale intesywne.

polna a u mnie za to odwrotnie przed ciaza to kazde @ to byl dzien spedzony w lozku i wstawanie tylko do toalety. A teraz za to cud miod i malina czasmi tylko lekko cos czuje:-D

A Mikiemu chyba idze kolejny zabek bo juz 4 pieluszki z gratisem przewinelam ale z nim to nigdy nie wieadomo bo naszczescie przechodzi w miare bezobjawowo.

reklama
polna ja to nie wiem czemu, ale zawsze pamiętam że mam dostać @ i w sumie przed nigdy mnie brzuch nie bolał tylko dopiero jak dostałam to normalnie w sekundę taki silny strzał bólu, masakra. pare dni temu zaczęły mnie piersi boleć, ale tylko po bokach (dziwne), a teraz jakby trochę mniej, albo mi się wydaje. a jak tak przycisnę z boku to boli strasznie i to prawie koło pachy:-D brzuch nawet napięty nie jest jak na @
oj nie wiem, może jakieś urojenia mam:-p
kolia no potem na pewno bym się cieszyła. bo nie ukrywam, że prędzej czy później chcę mieć takiego szkraba fajnego:-)
przypomniało mi się też, że ostatnio trochę w jajnikach mnie pokuwało. ale może to i tak zawsze miałam przed @ tylko nie zwracałam na to uwagi

Ostatnia edycja:
Do góry