reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nie no Black wielkie gratulacje:-):-):tak:Dopiero, co w grudniu czekalysmy na Twoj porod a tu kolejne dzidzi w brzuszku zamieszkalo:-) jeszcze raz gartuluje i musze napisac, ze odwazna jestes:-) jak moja Lena miala 3,5 m-ca to ja nawet nie chcialam slyszec o drugim ale teraz nie powiem, jestem chetna ale niestety tylko na checiach sie konczy:baffled:

Asiowo a Ty znowu bidulko z ta @:-)kto wiem moze i u Ciebie ktos mieszka:-)

reklama
mamaola- no właśnie własne mieszkanko....:-p Nie no nas nie stać na razie na dziecko kolejne... Ale fakt ,jak tak Dziewczyny piszą to się ochotki nabiera:tak:hehe;-) Mamaola- u mnie gdyby była dziewczynka to Zosia,Janina(zdrobnienie Nina) Hania, Łucja....te imona wchodzą w grę:tak:

Asiowo- To życżę Ci fasolki Jasia albo Małgosi:-p Pewnie nie długo się pojawi w takim razie (bądz jak piszesz już się pojawiła:-D;-))

Black-życzę Ci spokojnej ciąży... Całych pięknych 9 miesięcy:tak:

Człowiek na chwilę sobie idzie a tu tyle zapisanych informacji. eh... ale mam nadrabiania. Pierwszy raz prawie na żywo widzę 2 kreseczki na teście:-p szkoda mi troche ze moje były negatywne bo mogłabym je do jakiegos albumu wkleic albo cos;-)
No a na maturze była fajnie wszyscy zdenerwowani a moja jedyna mysla był zaku snikersa z pysznymi orzeszkami. Straszna jestem:-p tylko szkoda ze nie mozemy picia wnosic na sale bo szczerze mówiac pic mi sie chce cały czas no ale moze to i lepiej bo bym musiała siku biegac:-p

Dorom5 Alanek jest cudowny!!! zakochalam sie normalnie:-)
Olena262 ja ci sie nie dziwie mnie tez o lekarzy nie ciagnie jesli mnie cos nie boli. Ale szczerze ci powiem ze to nie jest dobre podejscie lepiej zapobiegac.
mamaola wiesz masz dwie raczki to jednego kciuka trzymaj za maturke a drugiego za mój poród tylko troche ciezko ci bedzie cokolwiek zrobic. Eh takie wypady musza byc cudowne a powroty do rzeczywistosci bolesne:-) ale wazne ze odpoczeliscie
Ashera eh jako jedyna weszłam z usmiechem na twarzy do sali wszyscy w nerwach a ja sie tak cieszyłam ze dotarłam az zapomniałam sie zestresowac
maagda_ dziekuje bardzo:-) moge i miedzy maturami byle by na pisemnych sie zjawic bo ustne da sie jakos poprzesówac:-)
Black moje gratulacje!!!!
pola997 a ta spaceróweczka to z allegro ma byc czy z jakiegos normalnego sklepu?
layla ja czekam równiez na swój poród:-D a jak sie dzisiaj czujesz bo mnie jak zwykle pelcy daja w kosc:-(
kamusia185 dziekuje:-)
domikcw jak ci poszło na jaki temat pisałas?
Asiowo to ja trzymam kciuki zeby sie spóxniało jak najdłuzej a raczej zeby wcale nie przyszła @
kolia to ja trzymam kciuki za to zebycie mogli jak najszybciej zaczac starania:-)

Umi- spacerówki chcę pooglądać w sklepie, zobaczyć, podnieść... Jak znajdę jakąś i taka sama będzie na allegro tańsza,to zamówię na allegro... Muszę się rozejrzeć :dry:
fakt,same zaskakujące wiadomości:-p Twój Kacpeerk, też będzie taki śliczny:tak: Już się doczekać nie mogę;-) U mnie na maturze sikać mi się cały czas chciało:-D I nie dobrze mi było też:-D:-D:-D byłam jakoś w 6 tyodniu juz dokładnie nie pamiętam:-p właśnie na jaki temacik pisałaś??? Mój Grzesiek na temat chłopów :p

dorom5- Zgadzam się ,Alanek śliczny!!! Jak będziesz miała oczywiście czas to poprosimy jeszcze o jakies zdjatka;-)

pola997 tez bym tak zrobiła jesli chodzi o kupno z wieloma rzeczami tak robie:-p w sklepie ogladam dotykam a potem szukam odpowiednika na allegro i oszczędzam:-) ja pisałam o panu tadeuszu:-p chłopów szczerze nienawidze nie mogłam ich nawet przeczytac straszni byli dla mnie;-p jak zobaczyłam ten temat t sie załamałam ale mi sie humor poprawił jak tadzia zobaczyłam:-) podziwiam twojego Grzeska a jak mu poszło?

Black GRATULUJE ;* ! tez chciałabym mieć szybko dzidziusia żeby nie było dużej różnicy wieku , ale na razie musimy poczekać przynajmniej 3 lata bo wtedy szkoła skończona i można do pracy iść. ;) Mam jeszcze takie pytanie :) oczywiscie jezeli nie chcesz nie odpowiadaj. Jak zareagowali na to Twoi i jego rodzice czy jeszcze nie wiedzą . ?
dorom5 sliczny jest Alanek . ;* ale mam do Ciebie prosbe , moglabyś wstawić wieksze zdjecia zeby bylo dokladniej widac. :)? Jak sie wogole czujesz. ?
umi2 nie ma za co . ;) napewno dotrwasz do konca matur. :)

Ostatnia edycja:
Umi- mówił,że była nawet prosta:tak: Jemu właśnie coś nie pod pasowało to porównanie Telimeny z Zosią czy cos takiego... Myślę,że nawet sobie nie przypomniał Tadzia:tak: Obstawiał,że nie będzie go:-pJaki język zdajesz???

Dorom-kurczaki ja nie moge zdjec Twojego synka zobaczyc:baffled:czemu.....

Pola,Umi-to chyba jakies zarazliwe bo ja tez najpierw latam po sklepach i ogladam a potem sprawdzam na allegro czy nic taniej nie bedzie....

Umi-ok bede sciskc oba kciuki....haha na maturze myslec o snikersie...

Pola997 ja tadzia mam obkutego przez moja polonistke która robiła sprawdziany z kazdej przeczytanej lektury nigdy nie zapomne pytania ze spr " kiedy i w której ksiedze dowiadujemy sie o kolorze włosów Pana Tadeusza" odpowiedz powinna brzmiec ksiega VIII no i kazdy powinien znac cytat " nie chce blondyna wola tadeusza" ta odpiwedz mnie rozwaliła no bo przeciez to wychodzi ze nie jest blondynem zawsze moze byc rudy;-):-p bede teskniła za tym polskim:-p jesli o chłopów chodzi to ja ich nie przeczytałam normalnie nieznosze chłopów i jedyne co wiem na ten temat to to ze jadźke wywieźli na taczkach czy jakos tak:-p tak wiec jestem pełan uznania jesli chodzi otych którzy to przeczytali:-p a ja zdaje angielski na poziomie podstawowym a twój Grzes?
Maagda_ zalezy mi zeby je napisac a w sumie jutro po 12 mogłaby sie zaczac akcja porodowa:-pwybredna jestem wiem:-p
mamaola wiem głupie ale co poradze jakos tak mnie naszło:-) lepsze to niz sie denerwowac:-p a zdjecia Alanka są w stopce Dorom tak jak pisze sie posta i wiekszosc ma sowaczki dorom ma zdjecie małego:-) odszukaj sobie jakas wypowiedź dorom;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny...

90mzr5.jpg

:-D :-D :-D

Do góry