reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko w kartonie krowie

MamaNikodema805

Początkująca w BB
Dzień dobry, mój syn ma 18 miesięcy je dosłownie wszystko. Mam taki mały problem,robię mu płatki z mlekiem krowim z kartonu i wszystko ok, i te same mleko daje przegotowane do butelki które pije przed spaniem i rano budzi się z odparzoną dupcia. Mleko łaciate 3,2%
Dodam że płatki je dziennie na śniadanie a mleko w butelce pije sporadycznie przez tą dupcie właśnie.

reklama
Mleka uht z kartonu nie trzeba gotować. Nie wiem jaki miałoby to związek z kupka i oparzeniem ale skoro po tym samym niegotowanym jest wszystko ok, w dni kiedy go nie pije przed snem też jest ok to byłby to jedyny trop moim zdanien

Ja bym odstawiła i sprawdziła jak będzie. Poza tym nie za dużo tego krowiego mleka dostaje? W sądzie po roku to ma być dodatek a nie podstawa żywienia.

Dzieci są różne i jedne odrzucają mleko w wieku 8 mcy a inne piją i piją. Czy za dużo? Tego nie wiem. Ale moja córka 18 miesiecy ma w żłobku na śniadanie krowie mleko plus jakieś płatki /manna czy coś podobnego, plus kanapki do wyboru. Przed spaniem dostaje butelkę MM i o zgrozo! 😂 czasem w nocy.
@MamaNikodema805 czy synek nie ma za poprostu zbyt mokrej pieluchy w nocy?

Do góry