reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Ja też daję brzoskwinki i nektarynki, kupuję na targu u jednego faceta i są mega słodkie i soczyste, obieram ze skórki i podaję małemu do gryzienia, mały zasysa się w nich po sam nosio, potem jak już widzę, że zaczyna gryźć kawały nie chce mi się skrobać tylko na tareczce przecieram i podaję łyżeczką, pycha. Winogron nie udaje mi sie kupic słodkich ale tez jadł. Po brzoskwini i nektarynce nic mu nie jest a jest wrazliwy ten nasz brzus ;p

A we francji są? Moze ktoras pochodzi z tamtą i by cos poleciła? Tylko obiadki bez sera pleśniowego (które wprowadza sie tam juz od 10 miesiąca!)
to sa obiadki z serem plesniowym???:-D
te wieksze, chyba 200g albo cos kolo tegp to okolo £0.77, zalezy jaki obiadek. czesto sa promocje, np w tesco.ja szczegolnie zachwalam tunczyka,a inne to roznie. tylko wez pod uwage,ze moja bardzo wybredna.
moj tez nie zje wszystkiego hehe...dzieki za info:-)

to sa obiadki z serem plesniowym???:-D
To był bardziej taki żart, ale nigdy nic nie wiadomo. W indiach pewnie chilli juz takim szkrabom podają!

Ja daje brzoskwinie ze sloiczka, a winogron nie dawalam (ale sok winogronowy tak:)
Nie wiem czy zauważyłyście ale "sok z winogron" występuja jeko składnik w bardzo dużej części obiadków/ zupek.
Ja winogrona planuje podac, ale poczekam na sezon winogronowy! Staram się podawać sezonowe owoce, chociaz np świezych śliwek nie probowałam.

To był bardziej taki żart, ale nigdy nic nie wiadomo. W indiach pewnie chilli juz takim szkrabom podają!

Nie wiem czy zauważyłyście ale "sok z winogron" występuja jeko składnik w bardzo dużej części obiadków/ zupek.
Ja winogrona planuje podac, ale poczekam na sezon winogronowy! Staram się podawać sezonowe owoce, chociaz np świezych śliwek nie probowałam.
zawsze jak gotuję zupkę dodaję sok winogronowy albo jablkowy

U mnie poświerzej śliwce mały ulał ją w takiej postaci jak podałam, pomimo, ze po niej za jakiś czas pił mleczko i tak ulał śliwką, więc jej nie podaję.
U nas dziś szpinakowa ;D tyle jej narobiłam, ze została na jutro :(

Niejadek dziś zjadł spoooro zupki...niestety albo i stety słoikowej Bobovity ....ale się cieszę :-) w krzesełku nie lubi jeść za to u mnie na kolankach lub na stojąco trzymając się np łożka :-) taki to łobuzial ale buzkę otwierał achhhhh....

reklama
musze Wam napisac jak gotowałam małemu zupki specjalnie dla niego to nie każdą zjadał a jak dałam mu kilka razy do spróbowania taka nasza z obiadu to zajadał sie straszliwie wiec od jakiegos czasu podaje normalna zupke wiadomo nie mocno doprawiona ale jednak..

Do góry