K
Kasieq
Gość
cycuś wystarcza aż jest 97 centylu jeśli chodzi o wagę generalnie sytuacja wygląda tak ze od 25 lutego kończy mi sie macierzyński i staję się bezrobotną po raz pierwszy w życiu i szukam juz pracy zeby od marca - kwietnia coś zacząć i generalnie mogłabym karmić dalej tylko piersią ale ... wolę sama pierwsze produkty zacząć dawać maluszkowi zanim rozpocznę jakąś pracę po za tym grozi nam żłobek bo może być tak ze nie będzie nas stać na nianię więc też do tego czasu chcę wprowadzić coś w jego dietę - strasznie bym nie chciała aby z piersi przeszedł tylko na mleko modyfikowane wolę aby dostawał już swoje posiłki a mleko modyfikowane było dodatkiem kidy mnie nie będzie a moze uda sie utrzymać karmienie piersią wieczorami, nocą i na śniadanie.
Nie wiem jak sie z tym ogarnąć pierś mu wystarcza on u mnie waży już ponad 8kg przy 68 cm, tej pracy też jeszcze nie mam nie wiem kiedy bedzie i to wszystko jest takie rozsypane że chce chociaż jedzenie mu na spokojnie jakoś unormować coś spróbować żeby wiedzieć jak reaguje zanim go komuś oddam jak bedę szła do jakiejś pracy
Anusienka tu masz odpowiedz od Merlin