Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pediatra mówiła ze na mm dziecko może nie robić kupki do 3 dni a na kp do tygodnia. Ja na zaparcia gotowałam kompocik jabłkowy (bez cukru), dawałam 40-60ml i do 2h była kupka.Mam kropelki ale co dzien nie moge mu dawac bo sie przyzwyczaji i sam nie bedzie robił ...
My dajemy młodej vivomixx i robi 2/3 kupki ( ma prawie 3 tygodnie ) ... jestem tylko ciekawa jak to będzie jak te krople odstawiamy po skończeniuCo zrobic zeby niemowle sie załatwiło? od 2 dni nic ...choc gazy odchodza .
Jeżeli je co 3h to jak najbardziej okA jeszcze was cos sie zapytam czy dla niemowlaka 2tygodniowego 90dawac mleka nie zaduzo bo jak mu 60robilam to sie nie dojadał ...waga 4300.