reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Miovelia Pro

Sandra1998

Aktywna w BB
Hej dziewczyny,
mam PCOS i IO.
Stosuje Metformax i brałam również Ovarin.
Ovarin skrócił mi cykle :)
Jednak bez ciąży.
Od dzisiaj zaczęłam stosować miovelia pro.
Czy któraś z was również stosuje miovelia i podzieli się opinią na ten temat? :)

reklama
Wcześniej próbowaliśmy sami bez żadnych wspomagaczy, ale 7 miesięcy nic się nie zadziało. Potem mieliśmy przerwę i jak znowu postanowiliśmy się starać to już poszłam do lekarza i dostałam na początek tylko to. Może to przypadek, może nie, nie wiem, ale udało się od razu, aż oboje byliśmy w szoku 😊
A i jak byłam w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna, która też szybko zaszła jak zaczęła to stosować.

Nie mam stwierdzonego pcos ani io
Leczę się tylko na niedoczynnosc tarczycy
4 miesiące starań bezowocnych, w 5 cyklu zaczęłam stosowac Miovelię Pro i zaszłam.
Tak jak moja poprzedniczka - niczego wcześniej nie stosowaliśmy, nie wiem czy to przypadek czy nie ale się udało.

Wcześniej próbowaliśmy sami bez żadnych wspomagaczy, ale 7 miesięcy nic się nie zadziało. Potem mieliśmy przerwę i jak znowu postanowiliśmy się starać to już poszłam do lekarza i dostałam na początek tylko to. Może to przypadek, może nie, nie wiem, ale udało się od razu, aż oboje byliśmy w szoku 😊
A i jak byłam w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna, która też szybko zaszła jak zaczęła to stosować.
Nie mam stwierdzonego pcos ani io
Leczę się tylko na niedoczynnosc tarczycy
4 miesiące starań bezowocnych, w 5 cyklu zaczęłam stosowac Miovelię Pro i zaszłam.
Tak jak moja poprzedniczka - niczego wcześniej nie stosowaliśmy, nie wiem czy to przypadek czy nie ale się udało.
A czy stosowałyście Miovelia pro od 1dc?
Ja jestem po @ i zaczęłam dopiero zażywać ten suplement diety w 8dc. Stosuje go już 4dni.
Nie wiem czy jakieś zmiany będą odczuwalne dla mnie po tych kilku dniach. A wy jak miałyście, pamiętacie ? :)

Przy PCOS i IO stosowałam miovelię przez pół roku. Po tym czasie ginekolog powiedziała, że mam się postarać do 25 roku życia z dzidzią. Udało się w pierwszym cyklu. Przed stosowaniem miovelii miałam bujne życie i żadnej wpadki 😅 więc myśle, ze bardzo w tym pomogła

A czy stosowałyście Miovelia pro od 1dc?
Ja jestem po @ i zaczęłam dopiero zażywać ten suplement diety w 8dc. Stosuje go już 4dni.
Nie wiem czy jakieś zmiany będą odczuwalne dla mnie po tych kilku dniach. A wy jak miałyście, pamiętacie ? :)
Tak, od 1dc a owulację miałam w 13dc ale gwarancji Ci dać nie mogę, ze to akurat dzięki temu suplementowi zaszłam w ciążę :) Jednak spróbować nie zaszkodzi.

reklama
Przy PCOS i IO stosowałam miovelię przez pół roku. Po tym czasie ginekolog powiedziała, że mam się postarać do 25 roku życia z dzidzią. Udało się w pierwszym cyklu. Przed stosowaniem miovelii miałam bujne życie i żadnej wpadki 😅 więc myśle, ze bardzo w tym pomogła
Ja zaczęłam brać jakoś po miesiączce, na pewno nie od początku cyklu. A owulację miałam dopiero koło 26 dc.
A czy podczas suplementacji miałyście dietę ? :)

Do góry