Nikos ja tez uważam, że największą i najgorszą dolegliwością jest to zamartwianie się czy wszystko będzie dobrze z Dzieciaczkiem!!!!
Dziewczyny a co to są hemoroidy? bo ja nie wiem. Wiem, że to nie jest fajna sprawa, ale możecie opisać?
I chciałam jeszcze napisać, że legginsy ciążowe są dużo bardziej niewygodne, niż normalne legginsy! Ciążowe z tym niby super pasem ciążowym cisną tak, że szkoda gadać, a jak normalne legginsy da się pod brzuszek to nic nie czuć. Także ja legginsów ciążowych nie polecam, chyba, że na początek ciąży jak brzuszek jest mały.
Mnie boli tylko wątroba. Ja nawet nie wiedziałam, że to ona. Ciotka mi powiedziała co to jak powiedziałam, że coś mnie tak dziwnie boli. Także Maluch naciska mi na watrobę i boli, ale to zależy jak się ułoży.
Nie mam problemów ze spaniem póki co i nie wiem czy to zasługa tej poduchy na której śpię od kilku miesięcy czy po prostu nawet bez niej dobrze by mi się spało
)
Brzuszek mi się podoba, nie podoba mi się ten cellulit na nogach! jakaś masakra to jest
ja mam nadzieje, że to woda hahahahaha