reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Ach..wyrodne z nas matki normalnie
No my się śmiejemy czasem, że "patologiczna rodzina"
Nikos
Mama Kuby i Leny
To z tymi luźnymi bluzkami to ja chyba jakiś freak jestem!!
Kiedy mam obcisłą bluzkę, wydaję się, że mam ogromny brzuchol, a tak pod tymi luźniejszymi nie eksponuję go aż tak bardzo - choć to może być tylko moje wrażenie.
Aha i przykro mi też stwierdzić, że za brzucholkiem raczej (napewno) nie będę tęsknić!!:-)
Kiedy mam obcisłą bluzkę, wydaję się, że mam ogromny brzuchol, a tak pod tymi luźniejszymi nie eksponuję go aż tak bardzo - choć to może być tylko moje wrażenie.
Aha i przykro mi też stwierdzić, że za brzucholkiem raczej (napewno) nie będę tęsknić!!:-)
Marcelinaa
ja nie mam żadnych ciążowych dolegliwości.. ale boli mnie brak mobilności.. robiłam z psami kilka kilosów dziennie.. a teraz diupa.. i jeszcze ta pogoda
Nikos
Mama Kuby i Leny
ja nie mam żadnych ciążowych dolegliwości.. ale boli mnie brak mobilności.. robiłam z psami kilka kilosów dziennie.. a teraz diupa.. i jeszcze ta pogoda
Kto teraz wyprowadza pieski??
Marcelinaa
dalej ja.. ale siku kupa w lasku pod blokiem i do domu, przynajmniej jak jest taka popieprzona pogoda- to oni nie mają i tak siły na nic innego, więc odpada problem z nadaktywnymi niewybieganymi psami..
Mnie też nie będzie brakowało 1. brzucha, 2. cellulitu, 3. opuchniętych bolących nóg i stóp, 4. problemów ze spaniem, 5. pocenia się, 6. braku ochoty na cokolwiek, 7. ciuchów w kosmicznym rozmiarze - przynajmniej góry.
To właśnie moje ciążowego dolegliwości, hehehe.
To właśnie moje ciążowego dolegliwości, hehehe.
reklama
Podziel się: