Pauletka891
Aktywna w BB
- Dołączył(a)
- 27 Styczeń 2019
- Postów
- 85
Witajcie, ostatnio zmagam się z dość mocną zgagą w ciąży i odkryłam, że pomagają mi na nią migdały. Pierwszą paczkę miałam takich obranych ze skórki.
Teraz mąż kupił mi paczkę migdałów z Biedronki Bakador w skórce. Skórkę obrałam, mocząc wcześniej migdały w wodzie prawie dobę. Skórkę obrałam i zajadam te migdały, ale niektóre z nich są gorzkawe.
Czytam na internecie o gorzkich migdałach i trującej amigdalinę i już się wystraszyłam. Czy myślicie że to są gorzkie migdały? Czy mogłam zaszkodzić maluszkowi? Czy powinnam poinformować o tym mojego lekarza?
Czy może jest to normalne w migdałach? Czy któraś z Was miała tak? Będę wdzięczna za odpowiedź i uspokojenie, bo totalnie się nie znam na tym, bo przed ciążą nigdy nie jadłam migdałów.
Teraz mąż kupił mi paczkę migdałów z Biedronki Bakador w skórce. Skórkę obrałam, mocząc wcześniej migdały w wodzie prawie dobę. Skórkę obrałam i zajadam te migdały, ale niektóre z nich są gorzkawe.
Czytam na internecie o gorzkich migdałach i trującej amigdalinę i już się wystraszyłam. Czy myślicie że to są gorzkie migdały? Czy mogłam zaszkodzić maluszkowi? Czy powinnam poinformować o tym mojego lekarza?
Czy może jest to normalne w migdałach? Czy któraś z Was miała tak? Będę wdzięczna za odpowiedź i uspokojenie, bo totalnie się nie znam na tym, bo przed ciążą nigdy nie jadłam migdałów.