reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

paula no szkoda:-( a moze jula jutro wstanie zdrowa???
stresuje sie dziewczyna przed spotkaniem...tyle facetow bedzie....

reklama
oj Paula...a moze rzeczywiscie jutro sie polepszy, zdrówka zyczymy:tak: kurcze tak na kilka dni przed...szkoda,szkoda...

Viki masz na mysli tych starych facetów??? musze mojego pilnowac, Ty przeciez sama bedziesz:szok::-p

a mlodsi faceci...bedzie tylko jedna grudniaczka;-) ale bedzie miala wybor:):-D

ide na "szkiełko":-)

do juterka!

ps. Sylwka Ty wiesz-czekamy na piekne zdjecia!:-)

ja juz czesciowo spakowana. Reszta jutro i w droge.
Z tego co widze to bede na koncu moze sie nie spijecie do tego czasu.
Tylko pokoj dla mnie zostawcie :-D

Paula kurde nie rezygnuj, szkoda moze bedzie ok.

hehe dota mialam na mysli młodzież...
bo przeciez jula i kinia jedyne dziewczynki z grudniaków no jeszcze bedą mialy mlodszą konkurencje natalke i malgosie..

ale ja faktycznie sama bede tzn z mlodzieżą wiec pilnuj pilnuj tego swojego przystojniaka hehehe

paula no,,, jutro bedzie dobrze. pakujcie sie:tak:

Na następnym zlocie będę na 100%. Może Grotniki to będzie już nasze stałe miejsce :-p Będzie tylko termin do uzgodnienia i po kłopocie...

Szerokiej drogi dla was :tak:

no my planujemy wyjazd ok 6-7-ej.
i mamy do przejechania jakieś 4godz.(chyba ponad 300km.)

Sylwia-udanej przeprowadzki.
Paula-szkoda ze Was nei będzie...może Julce przejdzie???

no to laseczki mówię Wam do zobaczenia jutro.

szerokiej drogi i uważajcie na siebie.

reklama
Do góry