reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

miejsca na zloty i nie tylko.... ;)

paula no szkoda:-( a moze jula jutro wstanie zdrowa???
stresuje sie dziewczyna przed spotkaniem...tyle facetow bedzie....

reklama
oj Paula...a moze rzeczywiscie jutro sie polepszy, zdrówka zyczymy:tak: kurcze tak na kilka dni przed...szkoda,szkoda...

Viki masz na mysli tych starych facetów??? musze mojego pilnowac, Ty przeciez sama bedziesz:szok::-p

a mlodsi faceci...bedzie tylko jedna grudniaczka;-) ale bedzie miala wybor:):-D

ide na "szkiełko":-)

do juterka!

ps. Sylwka Ty wiesz-czekamy na piekne zdjecia!:-)

ja juz czesciowo spakowana. Reszta jutro i w droge.
Z tego co widze to bede na koncu moze sie nie spijecie do tego czasu.
Tylko pokoj dla mnie zostawcie :-D

Paula kurde nie rezygnuj, szkoda moze bedzie ok.

hehe dota mialam na mysli młodzież...
bo przeciez jula i kinia jedyne dziewczynki z grudniaków no jeszcze bedą mialy mlodszą konkurencje natalke i malgosie..

ale ja faktycznie sama bede tzn z mlodzieżą wiec pilnuj pilnuj tego swojego przystojniaka hehehe

paula no,,, jutro bedzie dobrze. pakujcie sie:tak:

Na następnym zlocie będę na 100%. Może Grotniki to będzie już nasze stałe miejsce :-p Będzie tylko termin do uzgodnienia i po kłopocie...

Szerokiej drogi dla was :tak:

no my planujemy wyjazd ok 6-7-ej.
i mamy do przejechania jakieś 4godz.(chyba ponad 300km.)

Sylwia-udanej przeprowadzki.
Paula-szkoda ze Was nei będzie...może Julce przejdzie???

no to laseczki mówię Wam do zobaczenia jutro.

szerokiej drogi i uważajcie na siebie.

reklama
Do góry