reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Metody wychowawcze dla małych buntowników

najgorsze jest właśnie to, że po takim jej i moim zachowaniu ja mam "kaca moralnego" pół dnia, a Mała jakby za chwilę nie pamiętała...
angie, ale ja jej zabroniłam już kiedy obrała kierunek "piasek" ;-)

reklama
Ja krzykne jak Igi ignoruje moje słowa, no i od razu reaguje- nie moge sobie pozwolic na uzeranie sie. Czesto mu tlumacze rozne rzeczy, ale zasady musza byc jasne.
zreszta nieraz mi juz w gardle zasycha od gDANIA... Ogolnie rzecz biorac na pewno juz od dzieci w tym wieku mozna wymagac posluszenstwa. Oczywiscie z rozsadkiem. Ale powiem Wam ze jak codziennie rano slysze po moim "no to teraz sie ubierzemy" "NIEEEEEEEEE CHCEEEEEEEEE" to mnie szlag trafia na miejscu... Skonczyly mi sie argumenty :)

Aga

zgred, ja Ciebie podziwiam, że dajesz radę z trójką tak małych smyków... ja bym chyba była chodzącą nerwicą już ;-)

Do góry