reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

METAMORFOZY -Trinny & Susannah/ Gok Wan

jeżeli mogę swoje kilka groszy dorzucić :-p....Wiolonczela ma kiepskie nogi a Agata całkiem niezłe i ja nie widzę żeby miała duże bary :confused2: Jabłko nie musi się toczyć- chodzi o to, że brzuch wychodzi na pierwszy plan. Ale jak kupisz dobry stanik i spróbujesz jakoś umiejętnie ubrać brzuch będzie duużo lepiej :-):-)
Pomyśl też o czymś takim na okazje kiedy szczególnie zależy Ci na wyglądzie :-)Wygładzi fałdki które widać pod koszulką
john-lewis-fatmelting-knickers-4482360.jpg

reklama
o tak :) to jest bielizna, którą Gok Wan poleca prawie wszystkim kobietom :) Swoją drogą to bardzo go lubię :-D:tak:
Agata - jak dla mnie, to nogi masz super :) Kiecka z paskiem, inny stanik i możesz iść na podryw!

A co do rożka - dzięki :) faktycznie na zdjęciach lepiej widać niż jak się patrzy w lustro :-p;-)To wcięcie w talii musiało mi zniknąć w czasie ciąży. Kiedyś je miałam :sorry: a przynajmniej większe :zawstydzona/y:

dziewczyny jestescie boskie Moj M wczoraj popatrzyl na figury i tez stwierdzil ze az tak zle nie jest ale... zdjecie bylo robione ze spontana bluzka w paski poszerza co zauwazyłam własnie na zdjeciu .. ten biustonosz jest juz niestety za duzy z okresu kiedy mleka była cała farma ale fakt jeszcze cycamy troszke wiec prosty i łatwy w obsłudze...

Majty tez mam kupiłam po obejrzeniu programu z moim idolem GOK WAN... dobra wiec pozniej zrobie zdjecie z majtami zobaczymy czy cos dają :D

jeżeli mogę swoje kilka groszy dorzucić :-p....Wiolonczela ma kiepskie nogi a Agata całkiem niezłe i ja nie widzę żeby miała duże bary :confused2: Jabłko nie musi się toczyć- chodzi o to, że brzuch wychodzi na pierwszy plan.
To ja pasuje :-:)-:)-(, W jednym z artykułów pisałaś, że wiolonczela ma mocne uda, ale zato ładne łydki...no i jakzerkłam na zdjęcie Agaty, to właśnie takie nogi zobaczyłam. Jak dla mnie jabłko ma owszem brzuszek , ale też ten typ kobiety ma takie "nalane" plecy, przez co wydaje się okrąglutka, dlatego podpisałam Agate pod wiolonczele, a siebie sklasyfikowałam jednak do klepsydry, bo klepsydra ma mocne i uda i łydki....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: To Wy siedzicie w temacie, ja się dopiero ucze ;-):zawstydzona/y::-(, ale jak ona jest jabłkiem, to ja jestem arbuzem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(...
Eh... wkleje swoje zdjęcie " to mnie poprawnie sklasyfikujecie, bo ja już sama nie wiem, ale jak któraś udusi sie ze śmiechu, to żeby nie była moja wina...:-p;-):tak::tak:

ja też mam te majty i jeszcze taki gorset z majtkami i powiem wam że jestem uzależniona od takiej bielizny.:sorry::sorry: Nie wyjdę na ulicę bez tego. Jedynie na aerobik nie zakładam. Ale wtedy mega wielką koszukę ;-);-);-);-)

mikimauro - wrzucaj fotę. Ja też potem wrzucę ale jak mąż wróci z pracy bo teraz próbowałam się sama sfotografować i nie bardzo to wygląda. ;-);-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zdjęcia są kiepskiej jakości, bo mojemu aparatowi coś odwala:wściekła/y: [ dopiero co odebrałam go z naprawy] . Dziewczyny zrobienie tych zdjęć to pikuś, ale oglądanie ich -to piekło:-:)-:)-(. Chyba nie do końca zdawałam sobie sprawe , jak jest kiepsko:-:)-:)-:)-(chyba jestem raczej dzwon, albo cała dzwonnica:-:)-:)-:)-(
eqnn7c.jpg
orrls4.jpg

... nie odpowiadam, za uszczerbek na zdrowiu podczas oglądania moich zdjęć.... i nie śmiejcie się,nie zawsze tak było, ja mam czworo dzieci [ o ile to usprawiedliwienie mego stanu]:-:)-:)-(

Otworzyłam sobie Twoje zdjęcie i foty-wzorniki w 2 okienkach obok siebie i porównywałam i moim zdaniem jesteś w 100 % klepsydrą. Masz za duże cycki żeby być dzwonem (albo za wąskie biodra;-)) Moim zdaniem proporcje mamy podobne tyle że wydaje mi się że ja jestem wyższa ale też raczej klepsydrowata :tak: I w ogóle zazdroszczę ładnych, zgrabnych rąk powyżej łokcia. Moje są kluskowate i grube a jak podniosę rękę to zwisają kilogramy skóry :-((to po zrzucie tych ponad 30 kilosów) więc żeby nie wiem co latem nie zalozę koszulki na ramiączkach ani z takim mega krótkim rękawkiem

hmmm... dzięki kurde, ale właśnie mi chodzi o ten ogromny brzuchol:-:)-:)-(, wyglądam jak w ciaży :-:)-:)-(, no i jak widzicie mam mega " mocne" [ czyt. grube] nogi, chyba tymi marszobiegami sobie je dorobiłam, bo mam bardzo teraz zbite uda, nic z nimi nie moge zrobić, a łydki to tak jak pisałam, od zawsze masywne....

reklama
Chyba kawy dziś nie wypiłaś albo o okularach zapomniałaś:-):-):-):-):-):-):-). Jaki brzuchol? Ja urodziłam 2 dzieci a jak stoję bokiem to cięzko poznać które to brzuch a które tyłek (wystają mniej więcej na te same odległości:eek:- na szczęscie powyżej brzucha są cycki to przynajmniej można się zorientować)

Do góry