reklama
mikimauro
Fanka BB :)
hahaha..-Milunia to na bank lollipop, jest taka słodziutka
Myśle ardzesh że jesteś Pani Rożek
No a ja poczytałam dzisiaj jeszcze raz artykuły o tych naszych typach urody, no i chyba jestem jednak klepsydrą, a nie wiolonczelą, juz sama nie wiem.:---(
Myśle ardzesh że jesteś Pani Rożek
No a ja poczytałam dzisiaj jeszcze raz artykuły o tych naszych typach urody, no i chyba jestem jednak klepsydrą, a nie wiolonczelą, juz sama nie wiem.:---(
Ostatnia edycja:
Ardzesh jesteś rożkiem. Widać, że sylwetka zgrabna, bary masz szersze niz biodra, nogi zgrabne. I jesteś w lepszej sytuacji niż większość rożków bo masz zaznaczona talię.
U lala! Możesz szaleć :-) :-)
Miki..na temat Lizaka -> hahaha ;-)
U lala! Możesz szaleć :-) :-)
Miki..na temat Lizaka -> hahaha ;-)
Ostatnia edycja:
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Agata - walec ;-)hehehe dobre... niestety takiego nie ma... Ale tak patrze i patrze i gruszka to nie jest bo ramiona za szerokie... wazon raczej tez nie... Wiesz.. wygladasz mi na soczyste jablko.
Ostatnia edycja:
mikimauro
Fanka BB :)
agata- moim zdaniem to jeszcze daleko Ci do jabłka,jak pamiętam jabłko z programu T&S to tamtą modelke mozna było naprawde toczyć, moim zdaniem jesteś najedzoną wiolonczelą ;-):-)
Jeśli moge, to masz ładne piersi tylko trzeba Ci porady experta [ Larkii] co do stanika. No i masz zarysowaną talie, moze nie jak klepsydra, ale masz talie. Nogi mocne, ale taką łydke można pokazywać spokojnie przy wyższym obcasie :-):-):-) Jednym słowem, jesteś super :-):-):-)
Jeśli moge, to masz ładne piersi tylko trzeba Ci porady experta [ Larkii] co do stanika. No i masz zarysowaną talie, moze nie jak klepsydra, ale masz talie. Nogi mocne, ale taką łydke można pokazywać spokojnie przy wyższym obcasie :-):-):-) Jednym słowem, jesteś super :-):-):-)
Ostatnia edycja:
reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
dziewczyny boskie jesteścei najbardziej podobal mi sie opis najedzonej wiolączeli umarłam
Podziel się: